Скоро претърпях леко ПТП и сега левия ми фар свети по надолу откакто преди...по принцип гредата на фара не е деформирана възможно ли е от удара механизма във фара да се е разместил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за фара
Collapse
X
-
Ел. регулиране след удара работи ли?Пробвал ли си да коригираш височината му (механично) от врътката за регулиране? Ако при опит за механично регулиране на височината няма видима промяна, то е напълно възножно механизма да е повреден и на това да се дължи проблема ти.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Развърташ в едната посока, около 60-75 градуса, и ако е откачено от там - ще излезе сама, ако обаче не е откачено от там - просто няма да излезе, и е достатъчно само да я завъртиш обратно. Ако ти изпадне в ръцете, разгледай и ще видиш как се монтира, малко е особено и не мога да го обясня хубаво. Усуква се и се нанизва отгоре някак си.
Коментар
-
Е не е сложно...аз това упражнение преди го правих на Браво-то ми на чисто нови фарове. Уж всичко беше наред,но машинките не бяха сложени правилно. Общо 10 мин. за двете ми отне, а даже и предестава нямах как се свалят и как се слагат.Просто е нужно спокойствие и малко логика.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Да запитам в тази тема, левият ми фар свети много вдясно, така яко е завъртян да свети надясно, че видимо се вижда рефлектора накъде е завъртян, от пролуката вътря спрямо пластмасата и стъклото отвън. Да се регулира надолу-нагоре може, но откъде се регулира наляво-надясно и ако тази функция е повредена откъде да го регулирам, че на прав път и в десен завой е супер, но при ляв завой в тъмното си е дупкаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар