Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило антифриз

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило антифриз

Колеги, забелязах, че антифриза ми е към MIN на студен двигател в разширителния съд, ще сигнализира ли борд компютъра ако спадне под MIN, да доливам ли и ако да може ли малко вода да и капна или антифриз трябва и какъв? От както взех колата съм минал 15 000 км, при смяната на ремъци масла тестваха антифриза и казаха че на -30 градуса не е замръзнал?! Стило 1.6

при мен е на MIN (даже маааааалко под MIN) откакто я купих и все не намирам време да го сменя ..... досега не съм имал ядове

Коментар

При мен няма аларма за ниско ниво на антифриза.По-добре не разчитай на това, а долей малко. Аз лично сипвам какъвто има :P
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Re: Стило антифриз

svetljotod написа:
        Колеги, забелязах, че антифриза ми е към MIN на студен двигател в разширителния съд, ще сигнализира ли борд компютъра ако спадне под MIN, да доливам ли и ако да може ли малко вода да и капна или антифриз трябва и какъв? От както взех колата съм минал 15 000 км, при смяната на ремъци масла тестваха антифриза и казаха че на -30 градуса не е замръзнал?! Стило 1.6
        Аз сложих тутела, обаче е много скъп, 50 лв дадох за има няма 4 литра май, а системата е 8. Под мин нищо не светка. То имах два стопа изгорели нищо не каза...

Коментар

Working...
        X