Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за стъклата на вратите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за стъклата на вратите

Вчера отворих предната дясна врата за да изкарам оптегача дето е между пантите щото скърцаше тракаше .. лудница . Почистих го смазах го там с масалце и стана супер , затваря се с един пръст но като затворя вратата и стъклото трака , в смисъл при самото затваряне и стъклото прави трак трак 2пъти иначе нищо друго , какво съм пропуснал да хвана че така стана ? Днес смазах и шофьорската врата .. еми същата история , ся не ми тракат вратите а стъклата

караи си така и хич да не ти дремеи мойте тракат разглабях вратата свалих кората но не е ясно от какво е ааа сетих се ФИИААТТТ на 12 години е тва е
    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

не е това .. не бяха така преди да отворя вратите , утре ще ги оправя .. ще гледам да не разглобявам всичко а само кората ии там през дупките ще бърникам да не стане по-зле Yellow_Flash_Colorz_PDT_20

Коментар

о.к и кажи от какво е, че при мен е гадно тва тракане като затворя сеедно чупя бутилка се чува но по слабо
        КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

На мен ми трака когато стъклото е свалено даже и малко.Оказа се че мястото на което е захваната машинката за ел.стъклото ламарината се е скъзала .... трябва заваряне.
          Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS

Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009

Коментар

Working...
          X