Търся каквато и да е информация за системата за запалване Digiplex. Имам схемата на свързване, но ме интересува всичко останало. Моята нещо май се е прецакала, пък и имам някои идеи за "чип тунинг" но без информация ще ми е трудно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся информация за Digiplex.
Collapse
X
-
Re: Търся информация за Digiplex.
johnfound написа:Търся каквато и да е информация за системата за запалване Digiplex. Имам схемата на свързване, но ме интересува всичко останало. Моята нещо май се е прецакала, пък и имам някои идеи за "чип тунинг" но без информация ще ми е трудно.Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
-
Re: Търся информация за Digiplex.
alex12 написа:Какво се развали?Аз смених всичко по моята,което можеше да направя без съдействието на "специалист".Обмислям как да се направи регулируем момента на запалване,тъй като карам на газ.Не знам дали в електронния блок може нещо да се променя.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Релно смених датчика при коляновия вал.Той е най уязвим.Сетих се ,че пакумба ми даде този сайт www.runel-tech.com.Има подобно устройство за датчика на хол.Може да ти е от полза.Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар