Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат браво градско

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да за 1.2 мотора да но ако правим сравнение за 2 марки и цените на частите нека поне да не правим съпоставка на 1.2мотор на фиат и 1.8мотор на ланча защото нямат нищо общо, колкото по малък е един двигател ако говорим за тези 2 марки толкова е по ефтинко за потдръжка. Ако сравним 1.8 ланча с 1.8 фиат ще излезе почти едно и също а ако сравним 1.6ланча и 1.8фиат естествено тогава фиата е по скъп за обслужванеето пример ланча http://axm-auto.com/index2.php?brand...show=1фиат http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=2&show=1
    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

stefaka222 написа:
      да за 1.2 мотора да но ако правим сравнение за 2 марки и цените на частите нека поне да не правим съпоставка на 1.2мотор на фиат и 1.8мотор на ланча защото нямат нищо общо, колкото по малък е един двигател ако говорим за тези 2 марки толкова е по ефтинко за потдръжка. Ако сравним 1.8 ланча с 1.8 фиат ще излезе почти едно и също а ако сравним 1.6ланча и 1.8фиат естествено тогава фиата е по скъп за обслужване
      Батенце за ко ми филосовстваш сега!???Ми нали точно това съм се опитал да обясня на автора на темата.А за колите да еднакви са защото Ланча е производство на Фиат и е по добрия ФиатИменно за това съм писал че всичко зависи от това какъв мотор ще избере колегата.Ама четете преди да филосовствате и най-мразим кога некой по гръб не пада,даже и да не е прав.Ай със здраве
      Bravo 1.2 16v
      Lancia Dedra 1.8 16v
      Suzuki GSXR250R

Коментар

тогава не пиши че фиата едва ли не за 100 лева го правиш нов а ланчата за 500 щото ако правиш сравнение поне да сравниш 2 еднакви мотора а не да сравняваш трабант с ферари

Коментар

stefaka222 написа:
          тогава не пиши че фиата едва ли не за 100 лева го правиш нов а ланчата за 500 щото ако правиш сравнение поне да сравниш 2 еднакви мотора а не да сравняваш трабант с ферари
          Абе ти тъп ли си?????Ланчата както всеки знае (с изключение на теб) е с мотор на Фиат,за това давам пример с нея.Ако бях написал Фиат 1.8 16в по доволен ли щеше да бъдеш???Щото разликата е само в дизайна на ламарините.След това посочих цените за Фиат 1.2 за да ме разбере колегата и да избере мотор според нуждите и възможностите си.И сега ако не можеш да рабереш какво имам на предвид жалко,аз спирам да пишаСа заради тебе пак ше ме накажат здраве да е
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

еее така е като не си прав и споришкакто и да е

Коментар

stefaka222 написа:
              ДРАЗНИШ А?
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

аиде стига са и мене да ме накажат

Коментар

stefaka222 написа:
                  Ама дори аз разбрах какво се опитва да обясни PREDATORst нищо, че съм руса

Коментар

No_Name написа:
                    stefaka222 написа:
                    Ама дори аз разбрах какво се опитва да обясни PREDATORst нищо, че съм руса
                    Благодаря за съпорта колежке
                    Bravo 1.2 16v
                    Lancia Dedra 1.8 16v
                    Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
                      stefaka222 написа:
                      аиде бе 25 лева термостат на фиат стига бена фиат и на ланча са едни и същи термостатите и са от 80лв нагоре как 25лв?
                      Провери колко струва термостат за 1.2 16в мотораайде да не търсиш:http://drive.bg/index.php?ModelId=10..._10194само да кажа че съм го намирал и за 20
                      Термостат за Брава 1.4 -98г. е 52лв.-Вернет.62 лв.-Беер.

Коментар

ivo_drag написа:
                        PREDATORst написа:
                        stefaka222 написа:
                        аиде бе 25 лева термостат на фиат стига бена фиат и на ланча са едни и същи термостатите и са от 80лв нагоре как 25лв?
                        Провери колко струва термостат за 1.2 16в мотораайде да не търсиш:http://drive.bg/index.php?ModelId=10..._10194само да кажа че съм го намирал и за 20
                        Термостат за Брава 1.4 -98г. е 52лв.-Вернет.62 лв.-Беер.
                        Каква е идеята на поста ти че не мога да схвана?
                        Bravo 1.2 16v
                        Lancia Dedra 1.8 16v
                        Suzuki GSXR250R

Коментар

Този двигател в нормално градско със задръствания не пада под 10/100 със сигурност.
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                          X