искам да попитам възможно ли е фиат браво 1.6 16в 1998 година да гори 6,5-7/100 градско защото ми се вижда нереално.колкото до другия въпрос фиат браво или брава може ли да падне към 8-9 градско ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво градско
Collapse
X
-
По първия въпрос, поне според мен твърдо НЕ.По втория, напълно е възможно .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
azs написа:а колко е най малкия JTD и колко гори градско ?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
emzo написа:1.2 от бензинките гори 10 в Стз1.6 - 13 до 15 в СТЗ2.0 не смея да пишаjtd105 - 8-9 градско в Стзjtd100/110/115 - 7.5-8.0 в Стз, същите в ПЛД примерно правят средно около 6.
Коментар
-
В подписа ми има ФИАТ 1.0 FIRE. Взех си го преди много, много години. Беше на 4 години количката. Като по-нова и, като по - стара в Бургас градско не е падало под 8 л./100 км. бензин. Зимата отиваше и над 11 литра. Дестинациите ми са същите, както с JTD. Сега само жена ми я кара чат-пат, но не ми идва на сметка по бензиноколонка. Виж поддръжката и данъка ( 5 лева ) са връх на сладоледа, но само до там. Предполагам, че и Брава/о 1.6 aко не повече то със сигурност няма да гори по-малко.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:В подписа ми има ФИАТ 1.0 FIRE. Взех си го преди много, много години. Беше на 4 години количката. Като по-нова и, като по - стара в Бургас градско не е падало под 8 л./100 км. бензин. Зимата отиваше и над 11 литра. Дестинациите ми са същите, както с JTD. Сега само жена ми я кара чат-пат, но не ми идва на сметка по бензиноколонка. Виж поддръжката и данъка ( 5 лева ) са връх на сладоледа, но само до там. Предполагам, че и Брава/о 1.6 aко не повече то със сигурност няма да гори по-малко.
Коментар
-
emzo написа:@neonglow - толкоз е тук, малко градче, 5 мин макс от единия край до другия Тука си горя 7.5-8.0, бях няколко дни в ПЛД и веднага разхода ми там е 6.4/100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар