Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат браво градско

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фиат браво градско

искам да попитам възможно ли е фиат браво 1.6 16в 1998 година да гори 6,5-7/100 градско защото ми се вижда нереално.колкото до другия въпрос фиат браво или брава може ли да падне към 8-9 градско ?

По първия въпрос, поне според мен твърдо НЕ.По втория, напълно е възможно .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

по първия въпрос и аз съм на мнение че е невъзможно,а по втория напълно възможно,но няма да е лесно
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

искам да попитам за тези фиатчета кои двигател е най икономичен ?

Коментар

azs написа:
          искам да попитам за тези фиатчета кои двигател е най икономичен ?
          JTD
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

а колко е най малкия JTD и колко гори градско ?

Коментар

1.2 от бензинките гори 10 в Стз1.6 - 13 до 15 в СТЗ2.0 не смея да пишаjtd105 - 8-9 градско в Стзjtd100/110/115 - 7.5-8.0 в Стз, същите в ПЛД примерно правят средно около 6.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

azs написа:
                а колко е най малкия JTD и колко гори градско ?
                С моето ЖТД 100 - лятото само градско съм около 6 - 6,5 литра ( с климатроник). Само градско - зимни условия 6 до 8 литра. Смесения разход ми е около 5,6 л. / 100 км. Иначе най-малкия двигател на JTD ( като коне ) се слага на Пунто 1.9 ЖТД 80. Иначе и 100 и 80 са с еднакъв данък. За Бургас около 44 лв. Всяко конче нагоре иде около 160 лева за Бургас.
                A17DTС/S

Коментар

emzo написа:
                  1.2 от бензинките гори 10 в Стз1.6 - 13 до 15 в СТЗ2.0 не смея да пишаjtd105 - 8-9 градско в Стзjtd100/110/115 - 7.5-8.0 в Стз, същите в ПЛД примерно правят средно около 6.
                  Добре де, аз сложих 30 литра газ и карах докато свърши и минах 308 км. Как ще гори това 1.6 13, 15. (не знам какъв ви е трафика в Стз). На бензин никога не мога да я засека пълно-пълно, защото като им кажа догоре и почва да прелива отнякъде.

Коментар

В подписа ми има ФИАТ 1.0 FIRE. Взех си го преди много, много години. Беше на 4 години количката. Като по-нова и, като по - стара в Бургас градско не е падало под 8 л./100 км. бензин. Зимата отиваше и над 11 литра. Дестинациите ми са същите, както с JTD. Сега само жена ми я кара чат-пат, но не ми идва на сметка по бензиноколонка. Виж поддръжката и данъка ( 5 лева ) са връх на сладоледа, но само до там. Предполагам, че и Брава/о 1.6 aко не повече то със сигурност няма да гори по-малко.
                    A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                      В подписа ми има ФИАТ 1.0 FIRE. Взех си го преди много, много години. Беше на 4 години количката. Като по-нова и, като по - стара в Бургас градско не е падало под 8 л./100 км. бензин. Зимата отиваше и над 11 литра. Дестинациите ми са същите, както с JTD. Сега само жена ми я кара чат-пат, но не ми идва на сметка по бензиноколонка. Виж поддръжката и данъка ( 5 лева ) са връх на сладоледа, но само до там. Предполагам, че и Брава/о 1.6 aко не повече то със сигурност няма да гори по-малко.
                      Еми аз с тая 10 газ направо да се радвам

Коментар

Мойто е 1,2 16 В- 7,5 градско
                        PUNTO GRANDE

Коментар

@neonglow - толкоз е тук, малко градче, 5 мин макс от единия край до другия Тука си горя 7.5-8.0, бях няколко дни в ПЛД и веднага разхода ми там е 6.4/100
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            @neonglow - толкоз е тук, малко градче, 5 мин макс от единия край до другия Тука си горя 7.5-8.0, бях няколко дни в ПЛД и веднага разхода ми там е 6.4/100
                            Не я изчаках да се разписка пак газовата и заредих - побра 24 литра (при заредени 30), а бях минал вече 300 км почти. Ако са верни сметките горе долу, разхода ще е по-малко от 10 градско. Защото беше казал, че ще гори едно 1.6 12,13. През зимата може и толкоз да е, както казах не мога да я засека коректно на бензин, понеже прелива все, като я пълна догоре. Така, че толкоз зле не е. То биваше и да гори 15 за тия пари тая газова.

Коментар

Аа не, нарочно упоменах града, защото е от значение.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X