Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

настройка на часовника в купето на фиат "Мареа" Р

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

настройка на часовника в купето на фиат "Мареа" Р

Здравейте, моля помогнете да си настроя часовника в купето ,защото всичките ми опити се оказаха напразни.Часовника мига постоянно и си показва някакъв неверен час, който се мени,но не ме допуска да го сверя. По принцип има 4 бутона , но които ясно пише , че са за часовете и минутите с + и - , но нищо не се случва като ги натискам. Пробвах и в комбинации.
    FIAT MAREA WEEKEND 2.4 JTD 130 hp

Re: настройка на часовника в купето на фиат "Мареа&quot

lord of the case написа:
    Здравейте, моля помогнете да си настроя часовника в купето ,защото всичките ми опити се оказаха напразни.Часовника мига постоянно и си показва някакъв неверен час, който се мени,но не ме допуска да го сверя. По принцип има 4 бутона , но които ясно пише , че са за часовете и минутите с + и - , но нищо не се случва като ги натискам. Пробвах и в комбинации.
    На стилото не може да пипаш по настройките докато колата е в движение...

Коментар

Задържаш бутона най-в дясно с изобразеният часовник за няколко секунди.След това настройваш часа и минутите и натискаш пак бутона с часовника.
      Прикачени файлове
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Благодаря за бързия и точен отговор . Още едно въпросче , понеже виждам , че панела на снимката е със CD , а незнайно защо при мен е касета, макар че колата е средата на 2000г , когато дето се казва , човек касетофон " под дърво и камък да търси" не може да си купи Може ли да се смени оригиналния панел ( и плейър разбира се ) с такъв със CD безболезнено, ....примерно от някоя морга ако си намеря...Опааа , сега като се загледах и това екасета , но вече съм виждал CD, та затова...
        FIAT MAREA WEEKEND 2.4 JTD 130 hp

Коментар

Ако си намериш, смяната е елементарна, но много трудно ще намериш според мен.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

lord of the case написа:
            Благодаря за бързия и точен отговор . Още едно въпросче , понеже виждам , че панела на снимката е със CD , а незнайно защо при мен е касета, макар че колата е средата на 2000г , когато дето се казва , човек касетофон " под дърво и камък да търси" не може да си купи Може ли да се смени оригиналния панел ( и плейър разбира се ) с такъв със CD безболезнено, ....примерно от някоя морга ако си намеря...Опааа , сега като се загледах и това екасета , но вече съм виждал CD, та затова...
            Колега, снимката не е със СД, а е като при тебе с касета.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
            X