колеги имам пунто мк2 от 2 дена ми мирише на неизгорял бензин след като изгася колата.даваите идеи какво може да е.и ако нчкои има схема на цчлата бензинова система.благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
миризма на бенмзин
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:не изгорял от ауспуха ли или някъв теч ако е от ауспоха провери компресията и направи диагностика как работи колата
Коментар
-
Re: кола
chasti написа:kluchar написа:не изгорял от ауспуха ли или някъв теч ако е от ауспоха провери компресията и направи диагностика как работи колатаФиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
-
Преди месец-два се сблъсках с този проблем. В горната част на помпата има клапан за връщане на горивото. Там пластмасата се пука и започва да изпуска бензин. Пробвах да лепя с лепило Bison, но явно пластмасата е специална, за да е устойчива на бензин и тн. и в крайна сметка лепилото нямаше никаква адхезия към пластмасата. Решението за мен беше помпа 2-ра употреба от Италианеца за 50 лв. Преди да я купя, даже ми дадоха да я пробвам дали работи. Нова помпа мисля, че отива около 250 лв.Alfa Romeo 156 1.9JTD '03
Punto SX 1.2 8V '00
Uno 55 S 1.1 '84
Коментар
-
psychedelics написа:Преди месец-два се сблъсках с този проблем. В горната част на помпата има клапан за връщане на горивото. Там пластмасата се пука и започва да изпуска бензин. Пробвах да лепя с лепило Bison, но явно пластмасата е специална, за да е устойчива на бензин и тн. и в крайна сметка лепилото нямаше никаква адхезия към пластмасата. Решението за мен беше помпа 2-ра употреба от Италианеца за 50 лв. Преди да я купя, даже ми дадоха да я пробвам дали работи. Нова помпа мисля, че отива около 250 лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар