Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв съединител да избера?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв съединител да избера?

Колата е Темпра с двигател 159А2.000. Вариантите са следните:- Valeo к-т 153лв.- Лук/Закс к-т 164лв.- FIAT к-т 188лв.- АP к-т 158лв.И също каква марка е първоначално вграждания в Темприте 1.4? Определено кара над 220 000. :D
    1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

според мен фиат избери

Коментар

Аз карам с AP и не мога да се оплача.Валеото напоследък има доста корейски,турси и въобще незнайни.Относно оригиналния,то вътре е отново АП или Валео.Избора е твой.
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

Коментар

Най-евтиния е най-хубавия Защо? Ами защото така или наче не знаеш какво купуваш и кое поред качество е... така че поне не се набутвай излишно Аз по принцип бих те посъветвал да си вземеш запазен от някоя катастрофирала, но внос отвън! По моргите масово има такива
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

АР, Валеото и ФИАТ са си турско Валео, с очите си гледам ФИАТски, с турска опаковка Moя е тюркиш, но учудващо държи гадината, а Nm са бая Като дойде време за смяна, сам ще си го сменям, че току виж някой сервиз ме вкара във филм пак, но ще се поръча от UK.Ako имаш възможност поръчай си отвън, ако ли не - АР, Sachs, Luk
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Значи избирам между Лук/Закс к-т 164лв. от митака71 и АP к-т 158лв.-10% от axm-auto. Какво е вашето мнение. :D
            1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

аз преди седмица смених моя с АР от ахм и засега около 500км съм доволен на 2-ра превърта гумите да видим колко ще изкара
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Повече от година съм с АР-и от axm-auto а карам 95% градско.До момента съм доволен от съотношението цена/качество.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

emzo написа:
                  АР, Валеото и ФИАТ са си турско Валео, с очите си гледам ФИАТски, с турска опаковка Moя е тюркиш, но учудващо държи гадината, а Nm са бая Като дойде време за смяна, сам ще си го сменям, че току виж някой сервиз ме вкара във филм пак, но ще се поръча от UK.Ako имаш възможност поръчай си отвън, ако ли не - АР, Sachs, Luk
                  Емо от къде си взимал комплекта , щото моя е Валео ама на кутията пише че е уж Френско че даже и внос от там, а съм го купувал от ТЕХ-Ко.
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

И в Тех-Ко са турски, от тях е точно.Те кутиите са ок, ама листовката с гаранция е на турски.Има и още нещо, при една бензинова кола, където Нм са малко, спрямо един дизел, да не говорим ако е мапнат, сигурно всеки съединител ще е стока.Имаше една тема, ей сега ще я намеря, малко е за дизели, но .....---------Ето я:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=53798&start=0
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Опааа аз такива гаранционни листовки като тези дето си показал ти в темата в моята кутията нямах, явно и моят ще излезе че е Турски, но да се надяваме че ще изкара.
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

За AP чувам добри отзиви.Скоро ще сменям съединител и мисля да е AP.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И аз съм пред същата дилема... Май все пак никой не може да даде конкретен отговор и е въпрос на късмет цялата операция
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim, ако разликата в цената е малка, взимай немското - Лук/Закс.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Vladim, ако разликата в цената е малка, взимай немското - Лук/Закс.
                              Ще поровя за представители. Цената за труд е прекалено висока за да рискувам със смотани части.
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                              X