Колата е Темпра с двигател 159А2.000. Вариантите са следните:- Valeo к-т 153лв.- Лук/Закс к-т 164лв.- FIAT к-т 188лв.- АP к-т 158лв.И също каква марка е първоначално вграждания в Темприте 1.4? Определено кара над 220 000. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв съединител да избера?
Collapse
X
-
Най-евтиния е най-хубавия Защо? Ами защото така или наче не знаеш какво купуваш и кое поред качество е... така че поне не се набутвай излишно Аз по принцип бих те посъветвал да си вземеш запазен от някоя катастрофирала, но внос отвън! По моргите масово има такива== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
АР, Валеото и ФИАТ са си турско Валео, с очите си гледам ФИАТски, с турска опаковка Moя е тюркиш, но учудващо държи гадината, а Nm са бая Като дойде време за смяна, сам ще си го сменям, че току виж някой сервиз ме вкара във филм пак, но ще се поръча от UK.Ako имаш възможност поръчай си отвън, ако ли не - АР, Sachs, LukF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Повече от година съм с АР-и от axm-auto а карам 95% градско.До момента съм доволен от съотношението цена/качество.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
emzo написа:АР, Валеото и ФИАТ са си турско Валео, с очите си гледам ФИАТски, с турска опаковка Moя е тюркиш, но учудващо държи гадината, а Nm са бая Като дойде време за смяна, сам ще си го сменям, че току виж някой сервиз ме вкара във филм пак, но ще се поръча от UK.Ako имаш възможност поръчай си отвън, ако ли не - АР, Sachs, LukFiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
И в Тех-Ко са турски, от тях е точно.Те кутиите са ок, ама листовката с гаранция е на турски.Има и още нещо, при една бензинова кола, където Нм са малко, спрямо един дизел, да не говорим ако е мапнат, сигурно всеки съединител ще е стока.Имаше една тема, ей сега ще я намеря, малко е за дизели, но .....---------Ето я:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=53798&start=0F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
За AP чувам добри отзиви.Скоро ще сменям съединител и мисля да е AP.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар