Andro_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да махна ли катализатора на Пунто '96 ?
Collapse
X
-
Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
-
Така колеги.... монтирах първо резонатор /ако така може да се нарече/ от Москвич Алеко понеже там си го има като отделен елемент в изпускателната система а и имам от каде да взимам такива части... ще ме помислите за луд но съм си и соц фен все пак... и ефект минимален спрямо правата тръба пак се чуваше гадно което не ме устройва разбира се.... и така след доста умуване си взех от друг резонатор този път истински от Голф 2 - 1.8 и чудо стана както преди звука много се кефя сега.... гадния запушващ /дори и изправен да е/ катализатор го няма и колата си работи както преди със същия звук и шум... най-сетне ще спя спокойно от два дена насам :P
Коментар
-
ivailo rachev написа:радвам се че си оправил проблема,но не каза разлика във вървенето дали намираш.ей така като махнахме катализатора на приятел с браво 1,6 16v вика е*ах мааму тя така по-вари беFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Щом чувстваш колата по-добре, това е хубаво. Но това, че изпускателната система става с по-ниско съпротивление, не означава, че мотора изхвърля по-добре изгорелите газове. В случая може наистина да е имало проблем в катализатора, щом ефекта е положителен, но ефекта мооже и да е само субективен.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар