Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем в волана...или така си мисля!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем в волана...или така си мисля!

    Здравейте..Карам Фиат Брава 98 год 1.6 16V и наскоро започна да се чува някакво шумене(стържене) когато въртя волана особено когато колата е на едно място и паркирвам или тръгвам... Отвън не се чува толкова много но вътре в колата е доста дразнещо.. Приятел ми каза,че има някакви лагери в самата кормилна уредба.. та искам да ви питам някой знае ли за какво става въпрос.... И другото което ме сполетя вчера и ми се струва,че може да е някой бушон...Когато пускам мигач или аварийни се чува някакъв продължителен звук а съответните светлини не работят! Шумът не спира докато не върна мигача или бутона за аварийни в изходна позиция....Много ще съм ви благодарен ако някой може да ми помогне....!

    #2
    това за волана не искам да те подвеждам защото от разстояние е трудно за диагностика но за светлините съм 99% че е релето за мигачите
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

    Коментар


      #3
      .

      Точно така, и аз се съмнявам в релето, намира се под волана като махнеш капака които покрива лостчетата за мигачите
      Fiat Bravo 1.8GT
      http://www.vbox7.com/play:0992d053
      http://www.vbox7.com/play:8677b62c

      Коментар


        #4
        За кормилната уредба може да е от доста неща проблема.Имаш ли луфтове в рейката?Оклепана ли е в масло?Ремъка на помпата опънат ли е достатъчно?
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

        Коментар


          #5
          И при мен има такова (стържене)и се чува само при паркиране.След доста търсене открихме,че звука идва от тампона на амортесьора.

          Коментар


            #6
            за рейката не мога да споделя мнение,но за мигачите аз също съм почти сигурен че е от релето,като свалиш капака под волана първо размърдай релето и пробвай как е може някъде да не дава добра връзка.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

            Коментар


              #7
              Благодаря ви за информацията.. Снощи като се качих в колата пробвах мигачите и работеха за 10 сек и пак се прецакаха,явно наистина не прави връзка и се чува точно там в кутията под волана... А това за стърженето,явно наистина може да е от доста неща... ! Мерси все пак отново...

              Коментар

              Working...
              X