the beast написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дата на производство
Collapse
X
-
Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
-
mariobg
-
mariobg
-
BobiD написа:Здрасти Иво! Какво ще кажеш ако в ePER, под номера на мойто шаси излиза друг номер на двигател?И мини на други питиета, че да заредиш магазина :DTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Скъсах си задника да търся из нета или програмата, или някакъв декодер, но на повечето неща ми дава, че номера ми е невалиден, та ако някой все още може да извлича информация от VIN-а, бих бил много благодарен: ZFA16000002669484Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
ivjordan написа:Скъсах си задника да търся из нета или програмата, или някакъв декодер, но на повечето неща ми дава, че номера ми е невалиден, та ако някой все още може да извлича информация от VIN-а, бих бил много благодарен: ZFA16000002669484PUNTO 1.1 94г.
Коментар
-
Много мерси. Наистина точна имформация, включително цвета на тапицерията, но така и не успях да я свържа с номера на двигателя по талон, каквато ми беше целта. А самия номер е 160А10463519602. Та, това не можах да го открия, нито пък нещо подобно, но сигурно се дължи на факта, че съм си малко невежа по тая част. Все пак, ще бъда благодарен ако някой успее да ме светне какъв е случая с мойта кола.... Мерси предвварителноShit happens, sometimes...
Коментар
-
Ами, не съм сбъркал, тройка си пише в талона, но си спомням, че когато я регистрирах, момчетата от КАТ видяха бая зор докато го разчетат, така че това може да си е тяхна грешка. Това което ме вълнува е, какъв точно е тоя двигател, макар че, ако грешката е техническа в КАТ, той си е точно този, който го пише на задния капак и никога не е пипан. Все пак, ще ме светнеш ли, как позна номера с точност до една цифра?Shit happens, sometimes...
Коментар
-
ivjordan написа:Ами, не съм сбъркал, тройка си пише в талона, но си спомням, че когато я регистрирах, момчетата от КАТ видяха бая зор докато го разчетат, така че това може да си е тяхна грешка. Това което ме вълнува е, какъв точно е тоя двигател, макар че, ако грешката е техническа в КАТ, той си е точно този, който го пише на задния капак и никога не е пипан. Все пак, ще ме светнеш ли, как позна номера с точност до една цифра?PUNTO 1.1 94г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар