Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

дата на производство

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

the beast написа:
    ZFA18200004143391
    Model: 182 | BRAVO-BRAVA Chassis No.: 04143391 Catalogue: 1V | BRAVA BZ/DS (1995-199 MVS: 182.556.0(0) | BRAVA 1580 MPI 16V "EL" (103CV-75KW) Engine Stamp: 182A4.000 Version Code: 182BB Version: V3 | EL Engine Version: M3 | 1580 MPI 16V 103CV Interior car col.: 307 | BLUE VELVET Production date: 1996 02 Drive L/R: SX Doors: 3P 5P Vehicle No.: 04129589 Engine No.: 9561440 Load capacity:
    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Нахално ли ще е ако проверите и тази?

zfa141a0005976711
      Fiat не е Ferrari, но го притежава

Коментар

Re: Нахално ли ще е ако проверите и тази?

Tony написа:
        zfa141a0005976711

Коментар

Е печелиш джин с тоник (2 пъти)

Още веднъж благодаря - и аз си мислех че е 87, но нали имаше и 86 та не бях сигурен
          Fiat не е Ferrari, но го притежава

Коментар

Здрасти Иво! Какво ще кажеш ако в ePER, под номера на мойто шаси излиза друг номер на двигател?И мини на други питиета, че да заредиш магазина :D

Коментар

Коментар

По номера на двигателя, може ли да се разбере по- нов или по-стар е?Ном. двигател: 182А20001942047Ном. шаси: ZFA 18200004124141Мерси!

Коментар

Коментар

BobiD написа:
                    Здрасти Иво! Какво ще кажеш ако в ePER, под номера на мойто шаси излиза друг номер на двигател?И мини на други питиета, че да заредиш магазина :D
                    Ами ... какво да ти кажа .... незнам .... не съм експерт по колите .....а този номер на двигател от къде е от самия блок на мотора или от табелката?

Коментар

Скъсах си задника да търся из нета или програмата, или някакъв декодер, но на повечето неща ми дава, че номера ми е невалиден, та ако някой все още може да извлича информация от VIN-а, бих бил много благодарен: ZFA16000002669484
                      Shit happens, sometimes...
                      Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                      Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

ivjordan написа:
                        Скъсах си задника да търся из нета или програмата, или някакъв декодер, но на повечето неща ми дава, че номера ми е невалиден, та ако някой все още може да извлича информация от VIN-а, бих бил много благодарен: ZFA16000002669484
                        http://www.fiat-bg.org:7080/navi?CHASSIS_NO=ZFA16000002669484&PART_SEQ=&COUNTR Y=099&SGRP_COD=&ITEMSRMV=&ALL_FIG=0&KEYPRESSED=&CU RRENT_PAGE=&DRW_NUM=&SHOW_FAMILY_LIST=&MODIFIED_FI ELD=CHASSIS_NO&ITEMSADD=&SRCWRFAM=&ESB_SORT_TYPE=& ADDSPECIAL=&SRCNEWPAR=&SBMK=F&PRINT_MODE=0&FABRICS _COD=&ESB_SUB_VALUE=&CDS_COD=&DEBUG_MODE=&GRP_COD= &SRCRECPAR=&PART_DSC=&PART=&MAX_ROW_NUMBER=&COMM_M ODEL=&ESB_REVIEW=&PREVIOUS_KEY=HOME&IS_RELOAD=&LAS T_SELECTED_PART=&GUI_LANG=3&MAKE=F&SB_CODE=-1&MANODOPERA=&PARENT_PART_COD=&SEARCH_TYPE=&CLICKE D_PAGE_CHANGE=&DV=&SRCNEWFAM=&SELECTED_COLOR_COMB= &ID_MINISITE=&FRM_ELMLGT=22&ITEMSUPD=&CPDNUM=&CPDP RTCOD=&EPER_CAT=SP&SRCRECFAM=&CPDPRTSEQ=&ALL_LIST_ PART=0&FAMILY=&RMODE=&BRANDS=&ITEMSCLR=&DRIVE=D&WI NDOW_ID=1&FAM_DSC=&CPDPRTREF=&SRCWRPAR=&SGS_COD=&S OST_GRPNUM=&FL_PREF_LANGUAGE=&MAX_PAGE_NUMBER=&NEW _HTTP=&SUBSYSTEM=&CLICHE=&ADDNOTES=&PART_COD=&KEY= FORM&LANGUAGE=3&ESB_OPERATION=&SB_FULL=&ESB_ORDER_ TYPE=&SENDFORAUTH=
                        PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Много мерси. Наистина точна имформация, включително цвета на тапицерията, но така и не успях да я свържа с номера на двигателя по талон, каквато ми беше целта. А самия номер е 160А10463519602. Та, това не можах да го открия, нито пък нещо подобно, но сигурно се дължи на факта, че съм си малко невежа по тая част. Все пак, ще бъда благодарен ако някой успее да ме светне какъв е случая с мойта кола.... Мерси предвварително

Коментар

я провери пак в талона номера на двигателя ти би трябвало да бъде 160А10468519602 а не 160А10463519602
                            PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Ами, не съм сбъркал, тройка си пише в талона, но си спомням, че когато я регистрирах, момчетата от КАТ видяха бая зор докато го разчетат, така че това може да си е тяхна грешка. Това което ме вълнува е, какъв точно е тоя двигател, макар че, ако грешката е техническа в КАТ, той си е точно този, който го пише на задния капак и никога не е пипан. Все пак, ще ме светнеш ли, как позна номера с точност до една цифра?

Коментар

ivjordan написа:
                                Ами, не съм сбъркал, тройка си пише в талона, но си спомням, че когато я регистрирах, момчетата от КАТ видяха бая зор докато го разчетат, така че това може да си е тяхна грешка. Това което ме вълнува е, какъв точно е тоя двигател, макар че, ако грешката е техническа в КАТ, той си е точно този, който го пише на задния капак и никога не е пипан. Все пак, ще ме светнеш ли, как позна номера с точност до една цифра?
                                ако са ти сбъркали номера доста кофти, а неможеш ли да погледнеш в митническата декларация кво пише ако имаш де.
                                Прикачени файлове
                                PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Working...
                                X