Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разход бензин ФИАТ БРАВО 1,2 14V 1996г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blader написа:
    charlie написа:
    абе то май не стана ясно, че и мойте данни са от оригинална книжка на фиат браво! то това, всъшност ми е странното на мен, че са толкова различни данните от двата извора....
    По спомен говоря, но мисля че като разглеждах моята книжка ги имаше и двете , просто едното както се вижда 305стр, а другото 335стр. относно първото не разбрах какво значи, защото и моята книжка като вашите е на италиански
    в мойто книжле на 305 е таблица, с техническите параметри на двигателите и никъде няма таблица, като на колегата.
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Deyan Marinov написа:
      еее какъв е тоя разход на тоя малкия двигател. Ей сега гледам мойта книжка- Градско-8.3 , извънградско- 4.9 ,смесено- 6.8 това е за нов автомобил, ама 13 това е супер много, че то 150 коня кола харчи 13 градско ,пък как 80 коня сте харчат и те толкова. Съжалявам за лошото качество на снимката но с телефон толкова,домързяме да ида да взема фотоапарата.
      това в дясно го оставивиж същата страница, но в ляво
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ама то няма такъв двигател на фиат както е написано във заглавието сигурно ,затова не можете да се разберете кое нормално и кое не
        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

Е то е ясно, че е объркано 2 с 4 иначе и аз се зачудих за тоя 1.2.. пък с 14V и е от 96-та
          FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Deyan Marinov написа:
            Много е тоя разход за градско. Мойто Браво е със същия двигател- разход- извънградско-6.5-7 на 100 , градско- 9 на 100, зимата 10 на 100. Явно много я натискаш градско-аз градско за да не харчи много на 2500-3000 оборота сменям скоростите.
            Ела да покараш малко в центъра на София и тая книжка вече няма да е вярна
            Bravo 1.6 16v

Коментар

Благодаря за коментарите

Колата е 1,4 12VСъжелявам за грешката

Коментар

Working...
              X