Когато вдигам стъклата (и на двете врати) нещо страшно пука вътре. Не знам от машинките ли е или от какво, но не ми се струва нормално. Някой има ли същия проблем да сподели впечатления...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо пука като си вдигам стъклата
Collapse
X
-
Re: Нещо пука като си вдигам стъклата
chris написа:Когато вдигам стъклата (и на двете врати) нещо страшно пука вътре. Не знам от машинките ли е или от какво, но не ми се струва нормално. Някой има ли същия проблем да сподели впечатления...FIAT BRAVO 1.6 16V
-
Re: Нещо пука като си вдигам стъклата
chris написа:Когато вдигам стъклата (и на двете врати) нещо страшно пука вътре. Не знам от машинките ли е или от какво, но не ми се струва нормално. Някой има ли същия проблем да сподели впечатления...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Взе да ми писва да отварям, да разглобявам, да смазвам, да обезшумявам... Станах монтьор с това Браво. По принцип хубава кола, двигател - ОК и всичко останало ама просто в купето на тия Фиати не се издържа без музиката да ти заглушава всички шумове. До сега съм карал все по-стари коли и не съм пипал нищо по тях, а сега - кола на по-малко години все нещо и разглобявам щото дрънка. Знам, че всички сега ще скочат и ще кажат, че е нормално ама за мен не е. Просто не мога да разбера тия в завода ква пластмаса използват.....Bravo 1.6 16v
Коментар
-
колега не се ядосвай толкова. Това просто е минус при този модел , както всяка марка /модел кола си има минуси така при бравото е интрериора и в частност шумовете.По добре ли е да е с добър интериор а двигателя да е кенеф , или ходовата част( там Браво-то не може да бъдо оплюто).Пък мисля че малко или много си се интересувал от тази кола преди да я купиш и си знаел че ще имаш ядове там. Кола без забележки за 5000-6000 лв няма, аз мисля че за тези пари е даже мн. добре.Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
Mescalin написа:колега не се ядосвай толкова. Това просто е минус при този модел , както всяка марка /модел кола си има минуси така при бравото е интрериора и в частност шумовете.По добре ли е да е с добър интериор а двигателя да е кенеф , или ходовата част( там Браво-то не може да бъдо оплюто).Пък мисля че малко или много си се интересувал от тази кола преди да я купиш и си знаел че ще имаш ядове там. Кола без забележки за 5000-6000 лв няма, аз мисля че за тези пари е даже мн. добре.Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар