Здравейте.Нов съм в форума и имам няколко въпросчета , на който се надявам някой да ми отговори.Преди 2-3 дни си взех фиат стило 1.9 jtd 115 кончета.вече минах 1000-1200 км и чувам някакъв лек звук от съединителя при натискане.когато карам над 3-та скорост.Това проблем ли е ? Нормално ли е ?Много съм доволен от возенето.разхода удобствата и всичко останало.А и преди да забравя Малко като завивам ми прещтраква кормилото горе при мен.От какво може да е ?Благодаря ви предварително ![color=red:69655b40a4]Отделена от
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило: скърцане от съединителя и прецъкване от кормилото
Collapse
X
-
Моят съвет е смяна на машинката на педала на съединителя-11 лв. приблизително-като се износи и механизма вътре скърца. А за волана,и при мен при въртене до край нещо изпуква, махах клаксона но всичко си е по местата. Допускам нещо аербега да хлопва ,но след няколко месеца въртене и не прави чак такова впечатление.STILO JTD 1.9- 115 BLACK
Коментар
-
Това за съединителя звучи добре Той малко поскърцва само когато покарам повече от полвин час.За волана обаче не знам много е дразнещо и със сигурност нещо е прецакано. Ходих при едни майстори и ми казаха, че най-вероятно е усилвател на електрическия мотор на волана, който обаче струва 1000 лева рециклиран. Мисля да отида да ми направят една диагностика във Фиат да видим какво ще кажат...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар