Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

разминаване на предната ос

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    разминаване на предната ос

    Става въпрос за фиат Браво. Днес бях на регулаж на предницата, тъй като смених гумите а и от известно време забелязвам, че пусна ли волана колата бяга леко в дясно. Останови се че има 8 мм разлика дясната гума ми е по назад.От това се получава и съответното бягане в дясно. Та въпроса ми е някой има ли идея какво може да е? и да ме насочи към сервиз?
    Fiat Bravo 1.9 TD100

    #2
    Преди да сложиш гумите дърпаше ли?Колата удряна ли е?

    Коментар


      #3
      не съм проверявал предницата. но като я взех във Вантотрейд я гледаха отвсякаде неказаха да и има нещо нередно. А и човекат дето прави реголажа гледа там отдоло да няма нещо ... Незнам какво имаш предвид под тропане, но несъм забелязал нищо такова.А и да и преди да сменя гумите пак ми бягаше на дясно.
      Fiat Bravo 1.9 TD100

      Коментар


        #4
        ами ако не ти се занимава да го търсиш от какво е са оправя с няколко навивки на шарнирите, но трябва да отдиш пак в сервиз

        Коментар


          #5
          Офф незнам говорих по телефона с един майстор каза че ще го погледне но си трява тенекеджия дето се занимава с изправяне на ударени колиАко някои му говори нещо това, дадоха ми го при регулажа
          Прикачени файлове
          Fiat Bravo 1.9 TD100

          Коментар


            #6
            Колега,мисля че има възможност проблема ти да е в това http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3095 защото,като гледам разпечатката,само там/надлъжен наклон предно-ляво/дясно са с чувствителна разлика параметрите... Провери това от линка и може и да се разминеш с тенекеджии,удари и пр.Подробности-пратил съм на ЛСУспех !
            Ex. Grande Punto Driver

            Коментар


              #7
              вчера бях в сервиза за смяна на хидравлична течност и дигнахме колата и случайно забелязах че двата носача са различни, единият долу е с голям S а другия с малък. Някой знаели попринцип ли е така или са ми сложили не какъвто трябва? И възможно ли е от това да е разликата от 8 мм?
              Fiat Bravo 1.9 TD100

              Коментар


                #8
                да възможно е, можеби е от друг модел(по-стар)

                Коментар

                Working...
                X