Става въпрос за фиат Браво. Днес бях на регулаж на предницата, тъй като смених гумите а и от известно време забелязвам, че пусна ли волана колата бяга леко в дясно. Останови се че има 8 мм разлика дясната гума ми е по назад.От това се получава и съответното бягане в дясно. Та въпроса ми е някой има ли идея какво може да е? и да ме насочи към сервиз?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разминаване на предната ос
Collapse
X
-
не съм проверявал предницата. но като я взех във Вантотрейд я гледаха отвсякаде неказаха да и има нещо нередно. А и човекат дето прави реголажа гледа там отдоло да няма нещо ... Незнам какво имаш предвид под тропане, но несъм забелязал нищо такова.А и да и преди да сменя гумите пак ми бягаше на дясно.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Колега,мисля че има възможност проблема ти да е в това http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3095 защото,като гледам разпечатката,само там/надлъжен наклон предно-ляво/дясно са с чувствителна разлика параметрите... Провери това от линка и може и да се разминеш с тенекеджии,удари и пр.Подробности-пратил съм на ЛСУспех !Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
вчера бях в сервиза за смяна на хидравлична течност и дигнахме колата и случайно забелязах че двата носача са различни, единият долу е с голям S а другия с малък. Някой знаели попринцип ли е така или са ми сложили не какъвто трябва? И възможно ли е от това да е разликата от 8 мм?Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар