Здравейте колеги искам да попитам искам да смъкна задните странични кори /fiat bravo 1.6 Мисля че няма значение но../ въпросът ми е , като гледам кората е едно цяло от гредата до багажника и на места е подпъхната под оплатнението , също така виждам и само 2-3 болта на които се държи ?! на щипки ли е ? Ако има някой който го е правил нека сподели какво е преживял ще бъда благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Демонтаж задни странични кори /bravo/
Collapse
X
-
liverpool235 написа:Eто ти всичките места,където има нещо което трябва да се дръпне или подпъхне.Като квадратчетата са нещо подобно на ципки и там малко трябва да им помогнеш или да дръпнеш по-силно.Горе при стъклото са имаш 3 железни щипки и дърпаш яко без да се плашиш,другото са винтчета.
Коментар
-
Смъква се без да сваляш седалките, само вдигаш седалката и отвиваш долните винтове, единия долу се сваляше с държача на колана, да моите съм ги свалял 2 пъти, ама ме мързи да отида до колата и да направя снимка и подробно описание, затова ти писах накратко, намираш всички винтове и после дърпаш щипките и така.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар