Колега,какво значи не е страшно?Няма такова понятие!Щом нещо не е наред,значи си е страшно.Какво ще стане,ако си от софия имаш среща във варна,бързаш и някъде след търговище поради липса на масло примерно спреш и скоростите ти почнат да ръмжат?Колко ли ще струва ремонта?А тегленето с пътна помощ?А пропуснатата важна среща?После ходи търси втора употреба скоростна кутия,че като няма точно за твоята кола.....все приятни неща.....Вземи си оправи колата и стига сме мислили по български,като спрем ще мислим тогава!Колата си иска грижите,за да Ви служи вярно и да не закъсвате.Става така,че заради семеринга сменяш скоростна кутия.Случвало ми се е и вече не допускам подобни грешки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум от скоростната кутия
Collapse
X
-
Вижте и аз го имам този проблем като и доста колеги от нашия форум/особено с боксерите/ но при повечето от нас се появи след смяната на съединителя което няма логика никаква И на мен познат майстор ми каза че може да кара много така.Доста коли го имат този проблем и френските и Опел и т.н.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Колега, ако аксиалният лагер е за смяна, то ще го чуваш само когато натиснеш съединителя . Иначе, ако нищо не си натиснал, той стои спокойно без да върши никаква работа. Или ако скоростната ти кутия вие, без да си натиснал нищо -- проблема не е в аксиален лагер, а нещо по лошо, и ако се оправи със смяна на масло или някоя присадка, викай ура, че иначе си е бая ремонт И ако не вярваш, питай Hit-ko Аре и успех, пиши какво е излязло накрая деСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Щом ти вие и на свободна ти вият лагерите на първичния вал на скоростната кутия - разглобяваш и сменяш (новото масло помага ама до 1000км най-много и после е същото а и лагерът си се разбива още).Аз преди време на една кола като разглобих единия си беше направо размазан лагера.....Успех!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Re: Шум от скоростната кутия
I’m_crazy написа:tache написа:Колата е на свободна и има шум ,след натискането на съединителя шума изчезва.Въпроса ми е от какво може да е това?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар