Колата е на свободна и има шум ,след натискането на съединителя шума изчезва.Въпроса ми е от какво може да е това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум от скоростната кутия
Collapse
X
-
Re: Шум от скоростната котия
tache написа:Колата е на свободна и има шум ,след натискането на съединитела шума изщезва.Въпроса ми е от какво може да е това?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ами колегата по-горе е написал...в смисъл,че се разглобяват скоростите.И мисля,че за труд цифрата ще е с три числа.А колко струва лагерът как да ти кажем като не пишеш нито за каква кола иде реч, нито пък в подписа ти е дадена.Мисля,че идеята ти за смяна на лагери не е добра.По скоро ако проблемът се задълбочи и спреш, мисли за скорости втора употреба.Лично аз не зная колко струват такива лагери и от къде могат да се намерят.Ако е от официалния вносител, ВАНТО ТРЕЙД или T&N CAR, телефоните на които са дадени в рубриката "СЕРВИЗИ/МАГАЗИНИ, нещата ще отидат към поръчка и ЦИФРИ!!!Много черногледо са изразих, ама нещата са горе-долу така.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
о колега, нищо хубаво, моята темпра таказапочна(по точно така я купих, после се скапа семеринга изхвърли маслото през първичния вал, направи съединителя на нищо или по точно целия в масло, и смених всичко) скоростна кутия 200 лв. втора употреба, съединител 30 лв. и сега колата мърка, само ще ти кажа, ако не си разглобявал преди скоростна кутия не опитвай и така.Еми успех и дано да не съм те уплашил, карай си за сега така колицата, и си пускай по силно музиката .Като му доиде времето ще ремонтираш.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:на мене това ми звучи като аксиален лагер.Аз скоро сменях на Уното беше около 15-20лв за браво незнам колко е, а относно маслото - няма нищо общо с шумаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар