Привет! Изследвал съм достатъчно проблема, но ми е интересно и вашето мнение! Длъжен съм да предопредя че колата е доста добре обслужена! Проблема е че всичко изглежда OK но по някакъв начин усилва и вкарва шумовете в купето. Например, ако имате разбит преден десен лагер започвате да го чувате все едно че сте на фуния до него, или, до преди на 3000 оборота пееше, а сега вкарва нискочестотно бумтене! Единственото загнило място е малко по праговете но още са цели! За да не ви отегчавам с обяснения ще спра до тук, и ще чакам вашите мнения! Колата е типо 1.4 карбуратор! С най-добри пожелания, Никола!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TIPO - шумове в купето
Collapse
X
-
Re: TIPO - шумове в купето
nikotipo написа:Привет! Изследвал съм достатъчно проблема, но ми е интересно и вашето мнение! Длъжен съм да предопредя че колата е доста добре обслужена! Проблема е че всичко изглежда OK но по някакъв начин усилва и вкарва шумовете в купето. Например, ако имате разбит преден десен лагер започвате да го чувате все едно че сте на фуния до него, или, до преди на 3000 оборота пееше, а сега вкарва нискочестотно бумтене! Единственото загнило място е малко по праговете но още са цели! За да не ви отегчавам с обяснения ще спра до тук, и ще чакам вашите мнения! Колата е типо 1.4 карбуратор! С най-добри пожелания, Никола!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Много се радвам за тези доброжелателни отговори!!! Да поясня, повдигам темата за шумоизолация, не защото не мога да си реша проблемите сам, а защото е еднаква по важност с всички инжинерни проблематики! Мойте автомобили са винаги изключително стараи, и за сметка на това всеки ден имам възможност да ги сравнявам с чисто нови возила! И да ви кажа продължавам да си карам старите кокали! Ако за темата "шумоизолация", няма интерес, просто ми кажете! С най-добри пожелания!fiat divak
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар