Колеги за един два месеца лака на тавана, капака, калниците и единия страничен панел почна да се скапва. В момента колата е в бели петна, след извесно време петното се разсейва( явно се получава така докато падне лака) и отдолу остава матова боята.   Боядисването на всичките тези детайли няма да излезе много евтина и се разрових да видя дали има някакъв алтернативен начин за оправяне на проблема. Попаднах на доста теми, в които се  пише, че лака се свалял с водна щурка и после се нанася пак лак. Някой правил ли го е да сподели впечатления, знам че е най-добре да се пребоядишат, но ...? Също ако може да ми предложите бояджия, който може да свърши работата добре и да не е някой кожодер ще съм ви благодарен. Ето и снимка за какво става дума, не си личи на нея много, но на живо положението е плачевно
  Боядисването на всичките тези детайли няма да излезе много евтина и се разрових да видя дали има някакъв алтернативен начин за оправяне на проблема. Попаднах на доста теми, в които се  пише, че лака се свалял с водна щурка и после се нанася пак лак. Някой правил ли го е да сподели впечатления, знам че е най-добре да се пребоядишат, но ...? Също ако може да ми предложите бояджия, който може да свърши работата добре и да не е някой кожодер ще съм ви благодарен. Ето и снимка за какво става дума, не си личи на нея много, но на живо положението е плачевно   

Боядисването на всичките тези детайли няма да излезе много евтина и се разрових да видя дали има някакъв алтернативен начин за оправяне на проблема. Попаднах на доста теми, в които се  пише, че лака се свалял с водна щурка и после се нанася пак лак. Някой правил ли го е да сподели впечатления, знам че е най-добре да се пребоядишат, но ...? Също ако може да ми предложите бояджия, който може да свърши работата добре и да не е някой кожодер ще съм ви благодарен. Ето и снимка за какво става дума, не си личи на нея много, но на живо положението е плачевно

Явно са една и съща партида. Та и моята се обели по абсолютно същият начин. Както имаше супер лъскав лак изведнъж започна да става на бели малки точки преминаващи в бели люпещи се петна след които лъсваше боята. Това с водната шкурка е изпълнение за малък детайл, поне според мен. Темата сме я разисквали. Общо взето е почти невъзможно така да работиш с шкурката, че да не повредиш боята на някое място. Затова и никой бояджия не се наема на подобна дейност. Аз лично не мога да ти препоръчам читав такъв, защото от този, който ми прави колата и ми бе препоръчан съм недоволен! Та общо взето спасението е пребоядисване, колкото и сериозно да е финансово...
 Явно са една и съща партида. Та и моята се обели по абсолютно същият начин. Както имаше супер лъскав лак изведнъж започна да става на бели малки точки преминаващи в бели люпещи се петна след които лъсваше боята. Това с водната шкурка е изпълнение за малък детайл, поне според мен. Темата сме я разисквали. Общо взето е почти невъзможно така да работиш с шкурката, че да не повредиш боята на някое място. Затова и никой бояджия не се наема на подобна дейност. Аз лично не мога да ти препоръчам читав такъв, защото от този, който ми прави колата и ми бе препоръчан съм недоволен! Та общо взето спасението е пребоядисване, колкото и сериозно да е финансово...
		 Я вярно, че колите са ни еднакви само халогени където имаш, явно не сме уцелили правилната партида
  Я вярно, че колите са ни еднакви само халогени където имаш, явно не сме уцелили правилната партида     На теб колко ти излезе ориентировъчно пребоядисването на детаил? Сега остава да намеря бояджия, който работи добре и не на много високи цени в София. Ще съм благодарен ако ми препоръчате някой ( вчера ходих при едни момчета на Цар Борис зад Балканкар, които ми обявиха 250лв на детайл.....
 На теб колко ти излезе ориентировъчно пребоядисването на детаил? Сега остава да намеря бояджия, който работи добре и не на много високи цени в София. Ще съм благодарен ако ми препоръчате някой ( вчера ходих при едни момчета на Цар Борис зад Балканкар, които ми обявиха 250лв на детайл.....   

Коментар