Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгубена годишна винетка?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изгубена годишна винетка?!

Не знам как стана, но годишната ми винетка изчезна!Беше си чудесно залепена, и като се върнах от море - вече я нямаше. Не ми се разисква по тоя въпрос, факта си е факт.Въпроса сега е - като имам квитанция, и малкия отрязък, може ли да ми я възстановят, или не?
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

До колкото знам - можеш. Но съм чувал, че разправията била толкова голямя, че си губи смисъла.

Коментар

Re: Изгубена годишна винетка?!

GTipo написа:
      Не знам как стана, но годишната ми винетка изчезна!Беше си чудесно залепена, и като се върнах от море - вече я нямаше. Не ми се разисква по тоя въпрос, факта си е факт.Въпроса сега е - като имам квитанция, и малкия отрязък, може ли да ми я възстановят, или не?
      При тази ситуация не виждам как ще стане. Винетката я няма, но предполагам, че стъклото си е цяло. Ако е така, нищо няма да ти признаят.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Отиваш в полицията и подаваш сигнал за кражбата. Издават ти един протокол с който и с останалите части от винетката можеш да караш. Неудобно е но е някакво решение понеже ще те спират заради липсата и на стъклото.Миналата годима на паркинга пред блока ми откраднаха няколко винетки - нямаше счупени стъкла никъде. Нямам идея как ги разлепват но явно си имачин

Коментар

как се краде винетка , която е залепена както му е реда (без да се слагат разни неща под нея) , защото на мен ми е трудно да си я махна на края на годината , пък да я открадна... не знам ....
          Grande Punto 1.3 75 hp
          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

ilkor написа:
            на паркинга пред блока ми откраднаха няколко винетки
            На паркинга пред твоя блок са откраднали винетки от различни коли, или на паркинга пред блока са откраднали няколко винетки на теб ???staik - кой знае как са произведени, спестили са от лепило... Виж какво казва авторът - неговата е паднала, без дори да разбере. Не знам какъв трябва да е някой, за да посегне на винетка! Чудя се дали това, че колата бива напечена от слънцето през дея - не оказва някакво влияние? Сега като се замисля - не съм сигурен дали скоро съм виждал моята винетка...Може би съм и свикнал, и не ми прави впечатление.

Коментар

Отворили са няколко коли и са им свалили винетките. Явно има начин защото при смяна на счупено предно стъкло ти прехвърлят всички залепени стикери на новото ... Краде се всичко вече ... щом лягат и под колите за да свалят катализатора ...

Коментар

Когато е напечена едно хубаво колата от слънцето и вътре е около 30-40 градуса се маха много лесно винетката и всичко що залепено по стъклото. Само малко по-дълъг нокът ти е необходим докато тръгне ...
                Краде се всичко вече ... щом лягат и под колите за да свалят катализатора ...
                Аз значи е добре, че съм го свалил Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

Щом накрая на годината я отлепвам нагрявайки стъклото отвън със сешоар, е напълно възможно при яко напичане от слънцето да се махне лесно!

Коментар

bivmo написа:
                    Щом накрая на годината я отлепвам нагрявайки стъклото отвън със сешоар, е напълно възможно при яко напичане от слънцето да се махне лесно!
                    Лесно ли се маха,че аз я махам с ледарката всяка година по половин часОтносно ИЗГУБЕНАТА ВИНЕТКА по добре се примири , че не виждам кой ще ти признае.По скоро ще кажат че си я ползвал за няколко коли и така си я загубил

Коментар

На мой приятел който купи Пунтото ми също така винетката сама се е отлепила . Колата е била изложена на силно слънце ,той влиза вътре и сваля прозорците на вратите пуска и вентилатора да духа ,потегля и по едно време вижда как винетката пада от стъклото и от струята въздух излита през стъклото и докато спре вече загубва представа къде е отлитнала . Търсил я наоколо в канавката но не я намерил . Така че всичко е възможно .
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Седим с приятели на едно кафе и гледам колата и намирам разлика в нея, но не мога да вдяна каква. В последствие пускам климатика и винетката излита от въздуховода на парното за стъклата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
                        Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Сешоара размеква лепилото и се маха лесно. После почиствам с ацетон остатъците от лепилото удрям един сух парцал и слагам новата!

Коментар

Working...
                          X