Не знам как стана, но годишната ми винетка изчезна!Беше си чудесно залепена, и като се върнах от море - вече я нямаше. Не ми се разисква по тоя въпрос, факта си е факт.Въпроса сега е - като имам квитанция, и малкия отрязък, може ли да ми я възстановят, или не?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгубена годишна винетка?!
Collapse
X
-
Re: Изгубена годишна винетка?!
GTipo написа:Не знам как стана, но годишната ми винетка изчезна!Беше си чудесно залепена, и като се върнах от море - вече я нямаше. Не ми се разисква по тоя въпрос, факта си е факт.Въпроса сега е - като имам квитанция, и малкия отрязък, може ли да ми я възстановят, или не?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Отиваш в полицията и подаваш сигнал за кражбата. Издават ти един протокол с който и с останалите части от винетката можеш да караш. Неудобно е но е някакво решение понеже ще те спират заради липсата и на стъклото.Миналата годима на паркинга пред блока ми откраднаха няколко винетки - нямаше счупени стъкла никъде. Нямам идея как ги разлепват но явно си имачин
Коментар
-
ilkor написа:на паркинга пред блока ми откраднаха няколко винетки
Коментар
-
Когато е напечена едно хубаво колата от слънцето и вътре е около 30-40 градуса се маха много лесно винетката и всичко що залепено по стъклото. Само малко по-дълъг нокът ти е необходим докато тръгне ...Краде се всичко вече ... щом лягат и под колите за да свалят катализатора ...
Коментар
-
bivmo
Щом накрая на годината я отлепвам нагрявайки стъклото отвън със сешоар, е напълно възможно при яко напичане от слънцето да се махне лесно!
Коментар
-
bivmo написа:Щом накрая на годината я отлепвам нагрявайки стъклото отвън със сешоар, е напълно възможно при яко напичане от слънцето да се махне лесно!
Коментар
-
На мой приятел който купи Пунтото ми също така винетката сама се е отлепила . Колата е била изложена на силно слънце ,той влиза вътре и сваля прозорците на вратите пуска и вентилатора да духа ,потегля и по едно време вижда как винетката пада от стъклото и от струята въздух излита през стъклото и докато спре вече загубва представа къде е отлитнала . Търсил я наоколо в канавката но не я намерил . Така че всичко е възможно .
Коментар
-
bivmo
Сешоара размеква лепилото и се маха лесно. После почиствам с ацетон остатъците от лепилото удрям един сух парцал и слагам новата!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар