Значи... карам си аз с около 55-60 на 4-та и ускорявам леко по един лек баир, когато изпод капака на двигателя се чу изпукване, като звука беше все едно е гръмнала газовата.След това двигателя започна да работи като трактор, да тресе, да няма мощност и трудно да се форсира. На празен ход почти не се усеща проблема.В събота с брат Килър пиейки си бирата, подменихме две скъсани гумени съединения (15лв. бройката по принцип, с отстъпка - почти 13
) от тези дето свързват всмукателния колектор с тялото дето влизат инжекторите в него. Нищо не се промениОсвен това слушахме и бъркахме докъдето стигаме за да локализираме откъде иде звука, защото ако цъфка от някъде - като сложиш пръст би трябвало да се промени звука - но без успех. В двигателния отсек е такава теснотия... А пък и имам кора отдолу, от която хептен нищо не се вижда и нямаше къде да я свалим... Не знам дали "гръмна" газовата, защото за 9 х. км. от както я имам е гърмяла 3 пъти - и то когато по невнимание се угаси принудително двигателя при потегляне или спиране. И 3-те пъти го направи жена ми естествено...При тази ситуация всмукателния колектор изскачаше от тези съединения, което е и причината предполагам за скъсването на 2 от тях, тъй, като те се държат със скоби. Освен това залепихме въздухопровода, че се беше полуоткъснало излизащото от него тънко маркуче... Голямо гърмене ще да е било..Отваряхме и гледахме бобините - видимо и четирите са здрави - нямат нагари и прочее... Когато двигателя работи се чува, че смуче въздух от някъде не където трябва!!!Въпроса е откъде може да става това? От тези съединения не е.Другата ми идея която ми хрумна преди малко е, че може да е прогоряла гарнитурата, между тялото, в което влизат инжекторите и блока на двигателя но това е трудно установимо май... Накой да знае къде точно по дяволите е и маркуча за картерните газове-откъде излиза и къде влиза? И въобще откъде може да смуче въздух от коетода се прецаква гориво-въздушната смес да се променя работата на двигателя.

Коментар