Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смърди ми на бензин в купето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смърди ми на бензин в купето

смърди ми на бензин в купето някои да знае на кво може да се дължи ?
    nema cel jivot s gluposti da se zanimavam!!
    ama pone polovinata...

Re: смърди ми на бензин в купето

plamen_pentchev написа:
    Все пак ще можем ли да узнаем за кой модел фиат става въпрос?
    Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.

Коментар

Не се притеснявай - щом смърди, значи има. Това е радващо за повечето колеги :D Така е то, както попитало, такова и се обадило...
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Re: смърди ми на бензин в купето

plamen_pentchev написа:
        Като излезнеш навън от къде смърди? Откъм двигателя или от някъде другаде?
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

колеги.. и аз го имам този проблем още от закупуването на колата, но досега така и не сме го намерили откъде се получава интересното е че зимата почти не мирише, а сега като се постопли съм като бензинджия!
          "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

модела е Брава 1.4.та при двигателя не мерише ама в купето си вони и както казва колегата сега като е по топло съвсем.а през зимата като пусна паното и на прах замирисва маи някъв филтъп трябва да се смени а?мерси предварително
            ama pone polovinata...

Коментар

Един съсед с Пунто така му миришеше на бензин вътре и като вдигнахме задната седалка и махнахме едно капаче се показаха двете маркучета които влизаха в резервоара. По едното отиваше бензина към карбуратора а по другото се връщаше излишния.Та тия маркучета се надяваха на пластмасови щуцери отляти на капака на резервоара.Едното пластмасово се беше почти откъртило и имаше пукнатина.Като запалихме колата не се виждаше да капе бензин но след като разклатихме колата веднага почна да пръска бензин през пукнатината.Не знам как е при теб и къде е резервоара но нищо не пречи да го погледнеш.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

При мене подобен проблем идваше от скъсан маркуч на бензинопровода на бравото, Дупката беше като карфичка, и хвърляше тънка струйка върху горещия мотор. От там и вонеше в купето та се не траеше... Разгледай за всеки случай бензиновите магистрали - към мотора и за обратния бензин. Маркучите гният с годините, напукват се и от там се получават тия неприятни последици.Освен това хвърли и едно око на банзиновата помпа - вдигни кечето на пода на багажника и развий пластмасовия капак. Да не "излезе" пък нещо там...Успех!
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                http://forum.fiat-bg.org

Коментар

И за всеки случай, ако нямаш, си купи пожарогасител. Това не е опит за остроумие, а напълно сериозен съвет.
                  Fiat Ritmo 105TC
                  1600cc 105к.с.

Коментар

Мерси за съветите утре ще отворя тая пластмаса под багажника и ще поразгледам пак по мотора ако не се махне на майстор ще я водя ама аз съм в Белгия и тука ми одират кожицата.А пожарогасител си имам то май тука е задължително. Дано да не го използвам
                    ama pone polovinata...

Коментар

...

Коментар

Итересно че и при мен е така зимата не мирише само лятото,още не съм намерил от къде но не е от двигателя
                        HONDA I-VTEC

Коментар

и аз благодаря за отговорите колеги, утре ще разгледам подробно бензиноводите и да се надяваме че ще намеря проблема!
                          "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Working...
                          X