смърди ми на бензин в купето някои да знае на кво може да се дължи ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смърди ми на бензин в купето
Collapse
X
-
колеги.. и аз го имам този проблем още от закупуването на колата, но досега така и не сме го намерили откъде се получава интересното е че зимата почти не мирише, а сега като се постопли съм като бензинджия!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
модела е Брава 1.4.та при двигателя не мерише ама в купето си вони и както казва колегата сега като е по топло съвсем.а през зимата като пусна паното и на прах замирисва маи някъв филтъп трябва да се смени а?мерси предварителноnema cel jivot s gluposti da se zanimavam!!
ama pone polovinata...
Коментар
-
Един съсед с Пунто така му миришеше на бензин вътре и като вдигнахме задната седалка и махнахме едно капаче се показаха двете маркучета които влизаха в резервоара. По едното отиваше бензина към карбуратора а по другото се връщаше излишния.Та тия маркучета се надяваха на пластмасови щуцери отляти на капака на резервоара.Едното пластмасово се беше почти откъртило и имаше пукнатина.Като запалихме колата не се виждаше да капе бензин но след като разклатихме колата веднага почна да пръска бензин през пукнатината.Не знам как е при теб и къде е резервоара но нищо не пречи да го погледнеш.
Коментар
-
При мене подобен проблем идваше от скъсан маркуч на бензинопровода на бравото, Дупката беше като карфичка, и хвърляше тънка струйка върху горещия мотор. От там и вонеше в купето та се не траеше... Разгледай за всеки случай бензиновите магистрали - към мотора и за обратния бензин. Маркучите гният с годините, напукват се и от там се получават тия неприятни последици.Освен това хвърли и едно око на банзиновата помпа - вдигни кечето на пода на багажника и развий пластмасовия капак. Да не "излезе" пък нещо там...Успех!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Мерси за съветите утре ще отворя тая пластмаса под багажника и ще поразгледам пак по мотора ако не се махне на майстор ще я водя ама аз съм в Белгия и тука ми одират кожицата.А пожарогасител си имам то май тука е задължително. Дано да не го използвамnema cel jivot s gluposti da se zanimavam!!
ama pone polovinata...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар