Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колата дърпа на едната страна.. малко полесни съвети

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колата дърпа на едната страна.. малко полесни съвети

здравейте колеги ! Имам следният проблем. Значи от доста време имам проблем при движение ,,и проблема е че като пусна волана веднага тръгва да свива в дясната страна..какво ще ми препоръчате? има ли възможност да е от джантите ? има ли някаква опасносност да се разбие нещо от предницата??благодаря ви предварително

провери дали всички гуми са ти напомпани еднкаво, ако всичко е наред и ти е здрава предницата нямаш нищо за смяна мини да ти направят един реглаж на предницата няма какво да се разбие по-принцип.
    ...The Path Of Excess Leads To The Tower Of Wisdom...

Коментар

И моята дърпаше на дясно... Преди седмица смених предна дясна джанта с задна дясна и сега си върви право :D
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

кола

така да се гадане май няма да стане качи е на подемник провери от долу дали всичко по окачването е добре мини на стенд за предвница и там ще разбереш повече
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Преди да даваш пари за стендове провери дали предните гуми или по точно грайфера на гумите не сочи в една посока,ако е така на някоя гумаджийница да ти обърнат гумата спрямо джантата.Имал съм същия проблемза 200-та метра правеше обратен завой.Ако там не ти е проблема тогава ходи на стенд и огледай за разбити части по предницата.
          Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Също така може да дърпа от задържащо колело, изместен заден мост или там с каквото е отзад.

Коментар

Крива гума или джанта.Провери си и сходимостта.Или хлабина в носача.
              BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

При мен беше цялото лято 2007 така, лоши стари гуми, пробутани от автокъщата.След смяната всичко си дойде на мястото.

Коментар

Изпуснал преден десен амортисьор.
                  HONDA I-VTEC

Коментар

Това за амортисьора може да има нещо вярно.При мен беше изпуснал до скоро единият и на магистралата трябваше редовно да коригирам посоката.След смяната на двата няма нужда от корекция с волана на прав път.Но при мен се кривеше леко и в двете посоки когато на където реши, не само в едната.

Коментар

Working...
                    X