Като включа климатроника, при потегляне на първа и втора се чува леко пристъргване, на полусъединител, при самото потегляне, после друг звук няма, само при включен компресор го забелязвам? Идеи? Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пристъргване при климатик Стило 1.6
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E0%F2%E8%EA%E0 Ето една подобна тема, колегата с Гранде Пунто е вече 3 години така, така че ще карам докато не избуши нещо от някаде!
Коментар
-
Никога не съм свалял ремък, сам няма да се оправя, погледнах днеска, при смяна на агренаж и масла като купих колата, е сменен ремък климатик! Като гледах днеска под капака, този ремък усукания с многото ролки ли е на климатика ?, като изключа , че агренажа е в кожух, остават два видими , алтернатор и водна помпа е единия и другия ремък климатик нали? Как да завъртя ел съединителя на ръка без да свалям ремъка?? Моля някой да постне една снимка, да се ориентирам? Студент съм по майстори не ми се ходи :Д
Коментар
-
Ами незнам при бензина как е, но при мен водната помпа е на ангренажният ремък, предполагам че климатика и алтернатора трябва да са на един ремък и при теб, и май май тоя усукания с няколкото ролки ще да е. Работата по свалянето не е особенно трудна стига да имаш подходящ инструмент, канал и още 1 човек който да ти помага :D.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар