Здравейте, колеги. Имам голяма дилема за закупуване на автомобил. колебая се между PUNTO 1.9 JTD 1999г. 80к.с. и MULTIPLA 1.9 JTD 2000г. 105к.с.; И можеби не на последно място а може би и най-важното е че до сега не съм карал дизелов автомобил. Ако може да ми помогнете с някаква информация ще съм ви много благодарен.Грешен раздел -> Преместена. Модерирано заглавие.Колега, прочети правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
PUNTO 1.9 JTD 80 к.с. или MULTIPLA 1.9 JTD 105 к.с?
Collapse
X
-
Ти кола за гъзария и място за един чадър в багажника ли търсиш или ти трябва кола за 2-3 малки деца, жена, куче и багаж за две седмици на морето? Каквото ти трябва такова си купувай и двете са с добри, економични дизели.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Човече,посочените коли са в различни класове първо си уточни за какво ще тие колата за ежедневна кола за работа и свободно време Пунтото, а ако си за семейна кола вече мултипата ти е правилният изборПунтото е в ниските класове като например 206 на пежо, поло на ФВ и тн а Мултипа е към семейните та дори ван класаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=38832 темата за мултипа и всичко за нея...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар