Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гумите "Kleber" - впечатления?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Synthy написа:
    Дилемата свърши - UNIROYAL 175/65 R14 RALLYE 540. 116лв. едната. хубави/лоши - ще ги търкалям. а за двигателя... как да разбера какъв точно е (не ми се смейте, аз съм програмист, с колите съм скаран)? На самата кола пише само темпра, нищо друго. в гражданската с която я взех колата пише 1.8, за карбуратора вече съм сигурен.
    не си направил лош избор особенно ако са със западно европейски произход, но за 112 щеше да вземеш HI - TRAC , а те са определено по-добри.http://www.vredestein.com/Banden_Ban...ionID=61470759
    UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

за колегите с размер 195/50 - 15 това е супер.http://www.vredestein.com/Banden_Ban...147075Sportrac 2 - с дизайн на легендарния Giugiarohttp://www.vredestein.com/Banden_Bandtypes.asp?UsersessionID=61470759&Bandgr oepID=1&BandtypeID=2

Коментар

ето номера на рамата: ZFA15900007045371а за вредщейн - нямаха такива. ходих в диана защото ми е много близо, европа нямат сервизен център около люлин, най-близкият е на сливница, пък в натовареното движение никак не ми се влизаше че и да обръщам (не ми се смейте, от скоро карам и ме е страх малко да се бутам в навалицата, гледам да я избягвам) :-<за гумите - 116лв. с ДДС, без ДДС са 97. това показа ценовата им листа. точният модел е: 175/65 R14 82H TL RALLYE 540. какво производство са... незнам. ама вече е все едно горе-долу, взел съм ги.
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Dobre, браточка, колата е 1,6 карбуратор но за по сигурно си провери номера на двигателя, който трябва да е:7734474И гледай с четирите очи като купуваш :о)http://www.fiat-bg.org:7080/Целия линк обърква джамците, ама там си напиши Вин-а и гледай и се диви :о)
          Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

то май е по-добре така - 1.6. по-малък разход, или греша?
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Не знам, но със сигурност ако и сложиш една газова ще забравиш за проблемите ....Успех, и безаварийно шофиране!
              Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

благодаря (чукам си главата - дърво ). на газ е. малко пробеми има с нея, но ще я оправят (май меша бензин с газ).

Коментар

Темата започна с Клебера, но май никой не е карал с летни такива. На 15.03.06г. с нетърпение свалих зимния Good Year Ultraa grip7, за да сложа стария Клебер(на 43 000км). Зимните са по-тихи, но са много меки и на сухо нямат нищо общо с Клебера. Моите са германски 205/60/15. Според мен са много добри, колата е много стабилна в завой и при спиране. Вече са видимо износени, но нито веднъж не съм почувствал нестабилност. Забелязах, че не понасят да са пренапомпени, не повече от 2.3атмосфери. Никога не съм ги пукал. За шарката няма да говоря, там има субективен елемент. Смятам, че не са за подценяване.
                  Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан

Коментар

клебера не могат да бъдат подценявани, все пак и мишлен имат пръст. между другото мойте зимни са клебер и съм много доволен.

Коментар

Working...
                    X