нов съединител защо? иначе аз сефте се паря с майсторите тук и вече няма да направя тази грешка. то боя лесно ще му изкъртя зъбките ама няма сми, пак ще трябва да си правя колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съединителя на темпра
Collapse
X
-
еми то като се омаже феродото веднъж със масло, после винаги ще е по-лесно да приплъзва, все пак то феродото си е един картон пропит с там разните му смоли и пресован, и като се омаже със маслото......не знам ама все едно да си намажеш спирачките с масло, пък после спирай ами като смениш семеринга да не забравиш да кажеш дали си сменял диска, и как е със мазен съединител, че ми е интересно, досега не съм карал такава кола, все пак от професионален интерес.... освен това имай на впредвид че като приплъзва съединителя, се вдига там температурата и феродото се "опича" така де губи някой от свойствата си, така че като свалите скоростите, прегледайте на какво състояние е феродото, и за разни други дефекти, че едно сваляне и слагане на скорости сигурно си е стотина лева, незнам колко вземат честно, аз сам си го смених, ама без канал, или подемник е невъзможноСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
е колега не ни дръж в неизвестност, кажи все пак какво стана с колатаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:е колега не ни дръж в неизвестност, кажи все пак какво стана с колатаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ей ПАКУМБА само да ти кажа че тука имам една (моята стара скоростна кутия) дето се дава за части, има два лагера и един семеринг за смяна, ама иначе всичко си е ок. или поне така си мисля, (нямаше проблеми със скоростите всичко си влиза ама като се скапа семеринга и докато се прибера то всичко стана мазало, а и нямам къде да се занимавам да я правя, затова направо я смених ) ако ти потрябва свиркай за колкото кажеш за толкова ти я давам , само да не е по-малко от колкото ще ми дадат от вторични суровини бирата е от мен, може и маса да направимСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:ей ПАКУМБА само да ти кажа че тука имам една (моята стара скоростна кутия) дето се дава за части, има два лагера и един семеринг за смяна, ама иначе всичко си е ок. или поне така си мисля, (нямаше проблеми със скоростите всичко си влиза ама като се скапа семеринга и докато се прибера то всичко стана мазало, а и нямам къде да се занимавам да я правя, затова направо я смених ) ако ти потрябва свиркай за колкото кажеш за толкова ти я давам , само да не е по-малко от колкото ще ми дадат от вторични суровини бирата е от мен, може и маса да направимLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ееееееееее уредихме работата бирата е от мен кутията си стои под стълбите, а барбекюто е на мястото си така че само трябва да кажеш марката бира и какво мезето.... освен това Добрич си е като квартал на варна така че всичко си е окСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар