Здравейте клеги,незнам дали темата ми е 100% за този раздел, и затова първо да се извиня.А сега питането. Стоповете на пунтото ми имат забележка, единият е леко ужулен / но не счупен/ а другият, който е и по досаден изглежда, като напукан отвътре. Приятел който имал подобни проблеми ми каза, че си е пръснал стоповете с някакъв червен спрей и ги позаличил доста . Някой правил ли е подобно нещо? Ималли ефект?Затъмняването на стоповете не е ли противозаконно? / не искам да ми спират и кат видят да ми пишат актове за глупости/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване на стопове!?
Collapse
X
-
Aко ги пръснеш с червено няма да си личи изобщо! Това се води трансперантен спрей за стопове! Има червен, но за черния правят проблем!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Да знам, че е доста евтин и затова искам да ги пооправя малко.Значи ако ги пръсна с червен спрей /целите дори и това дето е за задна скорост и е прозрачно/ всичко ще си е ок и няма да имам проблем с органите на реда а с черен ще има.Колеги а това не влияе ли зле на силата на сврене в смисъл през дея ще се вижда ли, че светят?FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:А ще скрие ли забележките, това ми е основната цел, не го правя защото искам да "тЮнинг"Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Моите имаха разни драскотинки . Бояджията ми ги пръсна с една ръка лак , но черен и станаха като нови :P Когато пече не си личи да са затъмнявани , на тъмно обаче стават като черни Въпреки това си светят еднакво силно както преди Така , че с червен лак или прозрачен мисля, че ще се получи добре . Виж тези на приятеля ти как са станали най-добре С такъв спрей , който е показал колегата emzo , обаче не ми харесва резултата ...Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар