Може ли вместо автоматична скоростна кутия да си сложа механична,тъй като автоматичната се прецака.Става дума за Фиат "пунто" селекта 1.2 98година.И познавате ли хора които да го направят качествено,или да купувам пак автоматична втора ръка.Моля за съвет...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
вместо автоматична скоростна кутия да си сложа механична
Collapse
X
-
На по-новите автоматиците няма как да стане преминаване от автоматична към ръчна скоростна кутия без подмяна на компютър и инсталация. Ти може и да си късметлия. Проверете дали компютрите на твоето пунто и аналогичното, но ръчка са едни и същи.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
-
Според мен няма да е толкова лесно. Мисля, че ще трябва да смениш поне полуоските, а е възможно и други доработки да ти трябват. На Бравото трябва да му се сложи и маховик, защото автомата - няма Та подобна операция на Браво 1.6 излиза по-солено от ремонта на кутията, който беше приблизително 1500 лв.
Коментар
-
е как ще няма маховик? тоя стартер във въздуга ли варти? как пали тази кола като няма маховик? трябва ти скоростна кутия, педал, жило за съединителя , съединител, жило за скоростите, скоростен лост, барче... полуоските немисля че ще трябва да се сменят... колега аз ги имам всичките тея неща, а впрочем нали ти идва в сервиза?
Коментар
-
Селекта няма такъв кеф!
Пробвай при Недко да ти я оправи, ама се пазари за цената да не ти вземе скъпо, че то колите ни я струват, я не 1600 лева.Пазари се за около 500 лева, колкото от него разбрах, излиза и подмяната с ръчна. Успех. Помежду другото подобна е кутията и на Нисан микра, работи на същият принцип и най-скъп е магнитният прашец иначе не се чупят. Пиши какво е станало, защото и ние мможем да изпаднем в подобна ситуация.http://www.avtomatik.hit.bg/zanas.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар