Здравейте колеги,става въпрос за панорамния прозорец на Stilo модел 2001 година.от дясната страна всичките гумени уплътнения са по-къси отколкото е прозореца - това нормално ли е?и от къде мога да си купя нови уплътнения, за да сменя тези? Колата е при мен от около 2 години и не знам как е било преди ...ето малко снимки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Панорамен прозорец Fiat Stilo (sky window)
Collapse
X
-
Според мен слънцето им е разказало играта. При мен на Типото уплътненията на лайсната под прозореца от външната страна на вратите стават все по-къси от година на година и вярвай ми не съм ги рязал. А по отношение на цени - вярвай няма нищо евтино в тия уплътнения. По правило това, което се търси най-малко е най-скъпо. Потърси в монтажните центрове на автостъкла дали нямат нещо подходящо, ако наистина е наложително.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Вече търсих, без особен резултат. Затова правих това със силикона. Ефекта не е лош, ако се справиш с куфража. Получиха си се нормални уплътнения.Не съм питал за поръчка как стоят нещата, но едва ли са евтини.Ако намериш - кажи.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
2000_16V написа:Според мен слънцето им е разказало играта...GTipo написа:Вече търсих, без особен резултат. Затова правих това със силикона. Ефекта не е лош, ако се справиш с куфража. Получиха си се нормални уплътнения.Не съм питал за поръчка как стоят нещата, но едва ли са евтини.Ако намериш - кажи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар