Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

премахване на катализатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

премахване на катализатор

катализатора на моята кола е изгнил като се поинтересувах искат ми много втора рика и няма смисил според мен да се дават грешни пари , и за това го отворих ичистих заварих и пак го монтирах.Интересува ме ште висникне ли някакъв проблем без катализатор.благодаря

здр-те

забравих да уточня че колата е турбо дизел.

Коментар

Здравей, колега , аз съм го махнал и съм сложил резонатор на негово място, нямам никакъв проблем
      PUNTO GRANDE

Коментар

от опит споделям. Като си го махнал може само колата да стаене съвсем малко по шумна и нищо повече.

Коментар

за турбо двигател е по-добре да няма катализатор, изобщо даже е най-добре да няма гърне. Една права тръба и всичко е 6
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Махай го и слагай резонатор, не би трябвало да имаш проблем. Аз направих тази манипулация и всичко е наред
            FIAT Marea ex
            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

здр-те

значи катализатора момента вътре е кух изчистил симго вътре всичко беше надробено.Наистина колегата кактое писал момента колата е много по шумна от преди. В русе маисторите ми разправят че щялсим да издухам мотора като нямам катализатор затова реших да пусна тема да вида и разбера тук в форума колеги дали са минавали този етапБЛАГОДАРЯ

Коментар

Колега, голям словоред извади, голямо чудо. Това на какъв език е?

Коментар

здр-те

да

Коментар

и аз преди седмица махнах моя катализатор и сложих заместетител на фирма Берус и усетих разликата - е незначителна но имавсе пак е на 192 хил. км почтималко по-шумна но съвсем малкодруг е въпроса как се отразява това на работата на ламбда сондата
                    Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

Нищо и няма на ламбда сондата и без катализатор.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

borkoi написа:
                        и аз преди седмица махнах моя катализатор и сложих заместетител на фирма Берус и усетих разликата - е незначителна но имавсе пак е на 192 хил. км почтималко по-шумна но съвсем малкодруг е въпроса как се отразява това на работата на ламбда сондата
                        Колега, дизела сякаш няма Ламбда сонда.Или аз нещо бъркам?
                        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

знам, че няма само споделям защото съм само от няколко дена без катализатор
                          Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

ти тея майстори дето са ти казали че ще съсипеш мотора ги остави.ако е бил запушен катализатора след премахването му само може както казаха по-горе да стане по-шумна колата и леко да се подобри вървенето.иначе нито на мотора нито на ламбда сондата ще попречи нещо.аз нямам катализатор даже и гърнета нямам
                            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Аз също от известно време съм без катализатор и разлика не виждам.
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                              X