катализатора на моята кола е изгнил като се поинтересувах искат ми много втора рика и няма смисил според мен да се дават грешни пари , и за това го отворих ичистих заварих и пак го монтирах.Интересува ме ште висникне ли някакъв проблем без катализатор.благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
премахване на катализатор
Collapse
X
-
здр-те
значи катализатора момента вътре е кух изчистил симго вътре всичко беше надробено.Наистина колегата кактое писал момента колата е много по шумна от преди. В русе маисторите ми разправят че щялсим да издухам мотора като нямам катализатор затова реших да пусна тема да вида и разбера тук в форума колеги дали са минавали този етапБЛАГОДАРЯ
Коментар
-
borkoi написа:и аз преди седмица махнах моя катализатор и сложих заместетител на фирма Берус и усетих разликата - е незначителна но имавсе пак е на 192 хил. км почтималко по-шумна но съвсем малкодруг е въпроса как се отразява това на работата на ламбда сондатаFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
ти тея майстори дето са ти казали че ще съсипеш мотора ги остави.ако е бил запушен катализатора след премахването му само може както казаха по-горе да стане по-шумна колата и леко да се подобри вървенето.иначе нито на мотора нито на ламбда сондата ще попречи нещо.аз нямам катализатор даже и гърнета нямамAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар