:D Със здраве да си я ползваш количката.Много безаварийни километри.За разхода- при тия скорости очаквай към 6, може би 6 и малко...аз г/д такива наблюдения имам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мога ли да си взема читаво Браво/Брава до 3000-3200 лева
Collapse
X
-
lz3gh написа:Благодаря ! Много съм довоелн от покупката,следва смяна на агренажен ремък и ролки и смяна на масълце и туй-онуй.... А между другото - какъв разход да очаквам междуградско със скорост 90-100км час ?Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Aми какво да кажа - Брава тъмносиня 1,6i 16V 103hp -уфф - високия данък, ама и аз съм 115 кила - требват много магарета да ме возят...първа регистрация 07.04.1999г на 149000км (имам съмнения че не е пипан километража) цената - 3300лв, климатроника работи, гумите са много добре, има 2-3 ожулвания , многото дълбоки драскотини по дръжката на вратата на шофьора ме кара да мисля че е карана от жена , По интериора нямам забележки, на мен ми харесва как върви, в събота предстои смяна на агренажен ремък + ролки DAYCO , следващата седмица някое и друго литърче масълце и филтърчета (тогава е заплатено време . Това е в общи линии - снимки в събота или неделя - сега избягвам много да я карам преди да сменя ремъка.....Иначе сутрин пали от раз....ама то времето е топло сега....Абе на мене ми прилича на пазена кола, вътре няма нищо изцапано или скъсано.....чистичка е.Fiat Brava 1999 1.6 16V 76kw
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар