Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мога ли да си взема читаво Браво/Брава до 3000-3200 лева

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:D Със здраве да си я ползваш количката.Много безаварийни километри.За разхода- при тия скорости очаквай към 6, може би 6 и малко...аз г/д такива наблюдения имам

Коментар

а честито и от мен със здраве да си я караш и само безаварийни километри и хубави моменти с нея и чакаме снимки и инфо за нея
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

lz3gh написа:
        Благодаря ! Много съм довоелн от покупката,следва смяна на агренажен ремък и ролки и смяна на масълце и туй-онуй.... А между другото - какъв разход да очаквам междуградско със скорост 90-100км час ?
        Ми ако е след 98 с пласмасовите колектори и всичко му е ок извън града с тая скорост 5.6-5.7на 100, засичал съм го поне 4-5 пъти на дълги разстояния с резервоар пълен до гърловината докато видя бензина да няма лъжа и измама този разход дори е с 3 ма човека и малко багаж Хаиде честито и с здраве, и много много безавариини км, и не ни спестяваи подробности, кажи колко пари от къде па кво има кат екстри па пали ли сутрин и така
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Aми какво да кажа - Брава тъмносиня 1,6i 16V 103hp -уфф - високия данък, ама и аз съм 115 кила - требват много магарета да ме возят...първа регистрация 07.04.1999г на 149000км (имам съмнения че не е пипан километража) цената - 3300лв, климатроника работи, гумите са много добре, има 2-3 ожулвания , многото дълбоки драскотини по дръжката на вратата на шофьора ме кара да мисля че е карана от жена , По интериора нямам забележки, на мен ми харесва как върви, в събота предстои смяна на агренажен ремък + ролки DAYCO , следващата седмица някое и друго литърче масълце и филтърчета (тогава е заплатено време . Това е в общи линии - снимки в събота или неделя - сега избягвам много да я карам преди да сменя ремъка.....Иначе сутрин пали от раз....ама то времето е топло сега....Абе на мене ми прилича на пазена кола, вътре няма нищо изцапано или скъсано.....чистичка е.
          Fiat Brava 1999 1.6 16V 76kw

Коментар

Ако си я караш на бензин няма да имаш никви ядове и ще си много доволен от вървежа и разсхода.
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Хм, аз на бензин не съм много доволен от градския разход, защо ли? :D
              Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
              Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
              Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Само на безнин, и дори се чудя как ще въври със 98 или 100 октана бензин? Дали ще и става хубаво ?
                Fiat Brava 1999 1.6 16V 76kw

Коментар

lz3gh написа:
                  Само на безнин, и дори се чудя как ще въври със 98 или 100 октана бензин? Дали ще и става хубаво ?
                  Да ги запознаем с моята, тя 95 вече е забравила що за животно е Аз карам само с 98 и 100 окатанов бензин. Убеден съм, че двигателя се чувства по-добре.
                  Fiat Marea 1.8i 16V
                  Fiat Tipo 1.4i 8V
                  Fiat Punto 1.6i 8V
                  www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
                  X