Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мога ли да си взема читаво Браво/Брава до 3000-3200 лева

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мога ли да си взема читаво Браво/Брава до 3000-3200 лева

Мога ли да си взема читаво Браво до тази сума - това е максумума който мога да дам ...Нямам кой знае какви изисквания, само да има климатик(по възможност работещ) . Гледах разни коли по автокъщите, но цените почват от 3500 нагоре. Знам че там може да свали цената, но не знам до колко мога да се опитам да сваля..... Цялата сума с която разполгам е 4000, но като сметна еко такса,регистрация, застраховка и смяна на комсумативи - остават не повече от 3200.....Блгодаря предварително!
    Fiat Brava 1999 1.6 16V 76kw

Можеш, не гледаи цените по къщите гледаи обяви в нета и тука в форума, е моето читаво браво го дадох за 3000 лв, които го е виждал знае за ко става дума. И дори за 3000 лева не се продава никък лесно така че не вдигаи повече летвата няма смисъл бързо се обезценяват за 3000 спокоино ще намериш брава още повече браво че да не казвам и по евтино
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Здравей колега ,знам едно регистрирано браво в пловдив 1.4 и е в доста добро състояние с работещ климатик.аз лично съм го карал и смятам ,че не е зле 2500лв.Забележката му е ,че има малко вдлъбнатини от градушка но не е дразнещо(въпрос на гледна точка)

Коментар

Аиде нема нужда от 1.4, само тва забравих да ти кажа, да не вземаш 1.4 че мнооо калпав мотор, тряя си носиш разпределителни валове в всеки джоб по един щот се сменят на всеки светофар. Или ако си го оправиш трябва д аго гледаш като писано яице за да не хвърли пак вала, за тва по добре далече от него. То ако беше хубав Фиат нямаше да го спрат на бързо от производство

Коментар

Slavi_Lancia написа:
          Аиде нема нужда от 1.4, само тва забравих да ти кажа, да не вземаш 1.4 че мнооо калпав мотор, тряя си носиш разпределителни валове в всеки джоб по един щот се сменят на всеки светофар. Или ако си го оправиш трябва д аго гледаш като писано яице за да не хвърли пак вала, за тва по добре далече от него. То ако беше хубав Фиат нямаше да го спрат на бързо от производство
          Сига с тези крайни мнения за този мотор. 1.4 е достатъчно добър двигател и технологичната грешка в мазането на вала се отстранява лесно и бързо. Друг е въпроса, че е слаб като мощност, особено при експлоатация с климатик. Толкова за 1.4. За 3000лв можеш да вземеш достатъчно запазен автомобил от марката Фиат. Доколкото усещам, предпочиташ и да е макс. икономичен. Моя съвет е да потърсиш Брава с 1.2 двигател или JTD. Разбира се, силичките на първия са малко и определено ще се задъхва в жегите, но пък разхода на гориво е приемлив. За JТ дизела няма какво да коментираме, най-добрия избор. Ако ти е тежичък крака, търси 1.8. Ориентирай се към кола, след 2000г. Какво и как да гледаш, едва ли трябва да изреждам. Има писано достатъчно по въпроса. Не се притеснявай да се пазариш. Обикновено цената пада с до 20% доста лесно. По голяма отстъпка е сигнал за нещо скрито. Успех.
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Стига сте го плашили човека бе.Преди 2 години взех Дедрата, която е "по-добрият" ФИАТ за 3200. Всичко работи по нея, все още, включително и пръскалките на фаровете. И климатика, разбира се (по фолксвагеновата терминология - климатроник). По същото време взехме Делтата за 3600, а тя е и 1999 год. Който я е виждал, знае за какво говоря (има я в гаража http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...allery&CID=460 ). По-добра е от всяко Браво или Брава (с малки изключения).Комшията пред 1 година взе Браво HGT, перфектно, за 3500. Сега цените на колите са още по-ниски.Само информативно: В същата автокъща, от която взех Дедрата, преди няколко дни ми останаха очите в едно Стило, 1.6, с газов инжекцион, 2006 год (!!!), за 6900 преди пазарлъка. Като знам аз колко свалих на Дедрата - 800 лв (един месец преди да я купя и искаха 4000, като отидох след месец и искаха 3700, взех я за 3200), си мисля, че спокойно можеше да се вземе това стило за 6500 на една приказка. Вчера вече го нямаше - някой го е лепнал.

Коментар

Тук даже гледам нечие форумско HGT: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...=detailsЕто още интересни обяви в ценовия диапазон 1600-2600 лв:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...700&f1=details (и това е форумско)http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...441&f1=details

Коментар

А пък ква ланча можеш да си вземеш за тея пари, лошото е че стават все по редки и читава трудно се намира, иначе фиата на малкото кутре вода не може да и сипе

Коментар

Арее реклама от мен:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=54547
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Immortal написа:
                    Тук даже гледам нечие форумско HGT: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...051&f1=details
                    От това да бяга колкото се може по-надалече - приятелски съвет Не е форумско сега , а при един типичен автоджамбазин от приказките Аз мога да му предложа това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=59376 Разбира се да го погледне и на сервиз
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Благодаря за мненеията! Фиата е купен!

Коментар

Аааа не може така, чакаме инфо и снимки, иначе пускаме проклятия
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Добре де, ама само да му сложа номерца и да го поизмия.... иначе е 1.6 16V.... такъв намерих читав....

Коментар

Честито! С здраве да си го ползваш.
                            Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                            Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                            -------------------------------------------------------------

Коментар

Благодаря ! Много съм довоелн от покупката,следва смяна на агренажен ремък и ролки и смяна на масълце и туй-онуй.... А между другото - какъв разход да очаквам междуградско със скорост 90-100км час ?

Коментар

Working...
                              X