Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оригинално радио за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето как се маха и фабричното http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=592
    Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
    КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
    КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
    http://www.tempras.myfreebb.com

Коментар

Моето оригинално радио е с RDS и Changer control - или поне така пише, аз разлика не правя. За съжаление, като го купих, му бяха счупени крачетата на капачето на касетката и бутона Audio. Казаха ми, че може да се оправи, но не съм си правил труда да проверя, тъй като ще си слагам МП3 плейъра от старата кола. Та, ако някой го иска - 30 лв.Между другото - купих си "преходника", или както май се казва - панелен орнамент от Т&Н на Оборище 95 за 15 лв.
      Alles in Ordnung

Коментар

Re

Вече е продаден
        Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter

Коментар

Zaphod написа:
          Моето оригинално радио е с RDS и Changer control - или поне така пише, аз разлика не правя. За съжаление, като го купих, му бяха счупени крачетата на капачето на касетката и бутона Audio. Казаха ми, че може да се оправи, но не съм си правил труда да проверя, тъй като ще си слагам МП3 плейъра от старата кола. Та, ако някой го иска - 30 лв.Между другото - купих си "преходника", или както май се казва - панелен орнамент от Т&Н на Оборище 95 за 15 лв.
          Здравей! Дай някакъв телефон, за да се разберем къде мога да го видя?
          Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!

Коментар

Zaphod написа:
            този модел има ли някакъв вход, през който може да се включи CD/MP3 плейър - не за кола?
            "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
            (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Нямам никаква представа - единственото, което знам е, че на капачето /със счупеното краче/ пише CD changer control....Иначе, телефонът ми е 0886440357 Радио-то си работи идеално, но нямам касетка, с която да пробвам касетофона :D
              Alles in Ordnung

Коментар

Zaphod написа:
                Нямам никаква представа - единственото, което знам е, че на капачето /със счупеното краче/ пише CD changer control....Иначе, телефонът ми е 0886440357 Радио-то си работи идеално, но нямам касетка, с която да пробвам касетофона :D
                абе този вход трябва да представлява някъкво жакче отпред на пенела...
                "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Преход(адаптер) за CD

Някой знае ли от къде от Варна мога да си намеря преход(адаптер) за CD за Браво,или от къде да си поръчам по интернет да ми го доставят до Добрич.

Коментар

Working...
                  X