Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

няколко въпросчета за фиат-уно-75SX i.e (spi)

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    няколко въпросчета за фиат-уно-75SX i.e (spi)

    първият ми въпрос е единият ми фар свети постояно на габарити проверих кружката и бушона не са тевторият е че нещо не върви както трябва има едни кабели където влизат в двигателя и в няква кутия на bosch та тези кабели са много оголени преди няколко седмици колата работеше само на два цилиндъра изолирах кабела който влизаше в кутията на bosch и сега работи на три цилиндара. Въпроса ми е дали тези кабели могат да се сменят те били май на инжекционамного мерси предварително на всички който ми помогнат

    #2
    вторият е че нещо не върви както трябва има едни кабели където влизат в двигателя и в няква кутия на bosch та тези кабели са много оголени преди няколко седмици колата работеше само на два цилиндъра изолирах кабела който влизаше в кутията на bosch и сега работи на три цилиндара.
    Здравей, от това което си написал, ми се струва, че става въпрос за кабелите които отиват, към електронния блок т.нар. ECU, който управлява инжекциона. Можеби е най-добре да отидеш в спец. сервиз за автоелектроника, за да се установи, откъде точно идва проблема.
    Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
    Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
    Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
    Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

    Търси се..

    Коментар

    Working...
    X