Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

диаметър на въздохо провода

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

диаметър на въздохо провода

колко мм. трябва да ми е широка тръбата с коя двг взима въздох. И как точни трябва да монтирам филтъра, защото кото го сложа зад решетката, като карам с над 50-60км/ч. и ако изключа от скорост ми гасне колата.И другото което е фабричния филтър е тип пръстен (тип лада) а сега съм с коносовиден, и имали начин някакси да разкарам кръглата кутия от орегиналния филтър, че като я видя и ми бърка в очите Става дума за 1,6 карборатор.
    Tofas- Sahin 1.6 карб.

Re: диаметър на въздохо провода

ForceWere написа:
    колко мм. трябва да ми е широка тръбата с коя двг взима въздох. И как точни трябва да монтирам филтъра, защото кото го сложа зад решетката, като карам с над 50-60км/ч. и ако изключа от скорост ми гасне колата.И другото което е фабричния филтър е тип пръстен (тип лада) а сега съм с коносовиден, и имали начин някакси да разкарам кръглата кутия от орегиналния филтър, че като я видя и ми бърка в очите Става дума за 1,6 карборатор.
    ако караш на газ почти нормално е да ти гасне колата, затова повечето колеги които са на газ махат тази тръба или я обръщат на зад
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Re: диаметър на въздохо провода

ForceWere написа:
      защото кото го сложа зад решетката, като карам с над 50-60км/ч. и ако изключа от скорост ми гасне колата.
      Чети тук: http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...sed&sb=5&part=
      Fiat Ritmo 105TC
      1600cc 105к.с.

Коментар

задължително но ли е тръбата на въздухо провода да е полирана, и ако да къде и горе долу какви финанси ще ми трябват. Защото аз сега съм го вързал с една 60мм. от тези за асипарторите.
        Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

и такава ще ти свърши работа чак от полирана разлика няма да усетиш
          Madness Motorsport
          (\__/)
          (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
          (")_(") signature to help him gain world domination.

Коментар

Наскоро си купих едно Типо беше си с газовата. Забелязох .че въздухопровода е обърнат назад и го преместих както си трябва. Досега не съм имал проблеми с гаснене или нещо подобно. Може ли някой да ми обясни защо се обръща,какви са последствията ако я оставя така ,и да я върна ли обратно (назад).
            FIAT Tipo 1.4 Mi

Коментар

като е обърнат на зад вятъра не може да влиза под налягане и така работи, иначе както е примен в случая ако не е назад от налягането на въздуха сместа се обеднява сместа и гасне.
              Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

То при мен едва ли е в това проблема ,но ми се струва ,че като я обърнах напред даже вдигна мощност.Бихте ли ме посъветвали дали да я оставя така или да я върна.
                FIAT Tipo 1.4 Mi

Коментар

то като е напред и при мен върви по добре, но на ниските обороти е нестабилна. Ти ако нямаш проблеми с работата я остави напред
                  Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

Working...
                  X