Колеги здравейте! Искам да сложа спортен волан и фланец на фиат купе-то. Еър бега така и така не работи... Мисълта ми е можете ли да ми кажете как става и дали спортните волани имат клаксон.. щото си е важен атрибут Мерси.
Колеги здравейте! Искам да сложа спортен волан и фланец на фиат купе-то. Еър бега така и така не работи... Мисълта ми е можете ли да ми кажете как става и дали спортните волани имат клаксон.. щото си е важен атрибут Мерси.
Ами много лесно колега, Взимаш една гидория, с ключ 22 май беше... точно в средата на волана ти тряя да има една гаика (Виж фиг. 1) (Преди това вадиш целия еър бег и зад него трябва да видиш гайката)отвиваш... махаш от шлиците волана, после слагаш новия спортен волан. Разбира се, от спортен волан до спортен волан има разлика, на някой отзад трябва да се извие пластината за клаксона (Виж Фиг.2) (по принцип са 2, масата и плюсовата) (аз я извивах понеже идваше малко настрани и не правеше контакт със железния борд зад фланеца на спортния волан) Горе долу изглежда така:Така изглеждаше на пунто, не вярвам на купе да е по-различноУспех колега
Коментар