Колеги ако съм пуснал темата на погрешно място моля да бъда извинен.Искам да попитам колеги от Варна които скоро са правили нещо по предницата да кажат къде са го направили какво са сменили и евентуално пари за части и труд.Септември месец ми предстои живот и здраве едно пътуване до село и искам да стегна малко предницата че се е разхлопала много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Читав сервиз във Варна
Collapse
X
-
Re: Читав сервиз във Варна
mussito написа:Колеги ако съм пуснал темата на погрешно място моля да бъда извинен.Искам да попитам колеги от Варна които скоро са правили нещо по предницата да кажат къде са го направили какво са сменили и евентуално пари за части и труд.Септември месец ми предстои живот и здраве едно пътуване до село и искам да стегна малко предницата че се е разхлопала многоFiat Marea TD100
-
Re: Читав сервиз във Варна
iuly_vn написа:mussito написа:Колеги ако съм пуснал темата на погрешно място моля да бъда извинен.Искам да попитам колеги от Варна които скоро са правили нещо по предницата да кажат къде са го направили какво са сменили и евентуално пари за части и труд.Септември месец ми предстои живот и здраве едно пътуване до село и искам да стегна малко предницата че се е разхлопала многоФиат Браво 1.6 16v
Коментар
-
biker_81 написа:Отиди при колегата Живко,//// му е ника.Сервиза се намира до шела под фирма (д)ефект където лепят накладки.От омв на околовръстното като завиеш надолу в посока циркова площадка.Иначе мога да ти препоръчам и сервиз до Метро.Фиат Браво 1.6 16v
Коментар
-
Ако не е сменяно нищо по предницата, при един износен носач, се подменя и другия и биалетките също. И при амортисъорите положението е такова. Иначе след 1000-2000км пак в сервиз и така излиза по скъпо. А и не си заслужава да се плаща и реглаж, всеки път. Така че е по-изгодно да се подмени всичко наведнъж.Fiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:Ако не е сменяно нищо по предницата, при един износен носач, се подменя и другия и биалетките също. И при амортисъорите положението е такова. Иначе след 1000-2000км пак в сервиз и така излиза по скъпо. А и не си заслужава да се плаща и реглаж, всеки път. Така че е по-изгодно да се подмени всичко наведнъж.Фиат Браво 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар