Айде и аз да не съм по назад, днес ми изписа "Preheat failure" - свалих буксите на свещите и ги премерих всичките са по 1.9 съпротивление, а колко трябва да са по принцип ?И от какво може да е това ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ASR/EBD/ABS failure - Stilo JTD
Collapse
X
-
Martin’s написа:Айде и аз да не съм по назад, днес ми изписа "Preheat failure" - свалих буксите на свещите и ги премерих всичките са по 1.9 съпротивление, а колко трябва да са по принцип ?И от какво може да е това ...AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Стига гледали за тия грешки, това са текущи ерори няма да ги има записани. Единствено ако физически има повреден ABS датчик, или централата е капут (и няма комуникация) тогава ще има записана постоянна грешка.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
Аз писах и в темата специално за Стило-то (не че познавам човек, който има нерви да я изчете цялата де) и затова пиша и тук от личен опит - Стилото, което карам сега често правеше този проблем на бившия си собственик. Откакто го имам аз ми е изписало такова нещо след старт на двигателя само и един единствен път - беше ми слаб акумулатора, защото си регулирах фаровете доста време без включен двигател.Като подкрепа на това твърдение искам да приведа и факта, че когато купих колата стоя около месец и акумулатора не искаше дори да захрани лампичките на таблото. Т.Е. бил е слаб. След смяната му с нов - всичко е ОК== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Честно казано за първи път виждам такова чудо на техниката, но се информирах как се ползва.Ако говорим за волтове на акумулатор, то 10.2 естествено е малко, но принципа е, че това чудо мери волтове при натоварване. Пише допустимо напрежение при нов акумулатор - 9V...как ги докара за стар 10.2 ? :D Сигурен ли си, че уреда е читав?И сигурен ли си, че като мериш задаваш правилните ампер часове? Имам предвид, ако на 75 Ah акумулатор му прикараш този уред и на уреда му кажеш, че мери 60 Ah, то дори и да е слаб акумулатора уреда ще отчете, че е ОК.Говоря принципно. Не знам какъв съвет да ти дам конкретно, защото не съм мерил лично с такова нещо== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар