аз ще ги взема по 18$ комплекта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ще имали проблем- свещи
Collapse
X
-
jamie написа:При много електродните свещи пак работи само един страничен + централния електрод. "Разширено огнище" - как неСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Относно това кога и как ще възникне искра в запалителната свещ мисля че jamie е прав, искрата ще възникне между централния електрод и един от външните, но има преимущества ако са повече външните електроди!П.П. Колега Force Were ще можеш ли да кажеш цена за свещите за моята кола?Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Хайде да се включа и аз с въпросче. Четох на страницата на някой производител (мисля Бриск, ама не съм сигурен, линка беше от форума...) че при работа на газ препоръчвали топлинното число да бъде "1-ца по-студено", уви няма да имам време да потърся линка, поне не днес... Та въпроса - помня, че боша дето си взех преди време имаше 7 в заглавието си. Кое е по-студено 6 или 8? И въобще какво мислите по въпроса?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
jamie написа:Geshabeli, в твоя цитат не виждам опровержение на моите думи.Относно това как съм разбрал - достатъчни са елементарни познания по електротехника.Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
Коментар
-
Голямата загуба... аз ги изхвърлям винаги като ги намеря в новозакупена кола.Но си прав - избора си е на шофьора За мен това е мътене на главата с реклама - ако искаш да не сменяш свещи, интервала за смяна на иридиевите е до 100 000 мили (примерно). Понеже обаче темата се поразводни - искам да попитам колегите с "модерни" свещи - с какво можете да се похвалите че са по-добри в сравнение с най-проста свещ ? Да чуем личен опит. Реклами много (включително и на Шампионки с последвал "живот" 30км.).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар