двигатела е 1,6 карборатор, до сега е работил със свещи с един електрод, та ще имали някакви проблеми ако сложа едни свещи BERU с три електрода. И ще има ли някаква разлика в работата на двигатела.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ще имали проблем- свещи
Collapse
X
-
Re: ще имали проблем- свещи
ForceWere написа:двигатела е 1,6 карборатор, до сега е работил със свещи с един електрод, та ще имали някакви проблеми ако сложа едни свещи BERU с три електрода. И ще има ли някаква разлика в работата на двигатела.Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
-
Колега и аъ съм решил да слагам беру,но никъде не видях да препоръчат 3 електродни свещи!Те произвеждат с 4 електрода и на страницата им препоръчват за нашите коли UXF 79 ,като аз съм се спрял на моделът UXF 79 P,който е с платина.Просто го споменавам,за да не се натъкнеш на някой ментак!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Тъй и тъй сме на тема свещи.Хубаво изглеждат 3 и 4 електродните, със какви ли не покрития и сплави, но в същото време същите тези производители (на свещите) предлагат свещи за двигатели работещи с LPG и въпросните са със един електрод, който дори е малко по тънък и издължен, а разтоянието между електродите 0.5-0.6.Та в контекста на всичко това, ние които караме 80% на газ (LPG) какви свещи да предпочетем?Доста ми е интересен въпроса.ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006
Коментар
-
ForceWere написа:И аз мислих по този въпрос за LPG, но за сега ще си карам с обикновенни свещи.И да питам кой свещи са по добри БОШ или БЕРУTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар