biker_81 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предницата/двигателя тресе на първа
Collapse
X
-
-
Момчета , само помислете че ако е съединител то няма значение дали на първа или на задна потегля все трябва да има това тресене. Щом на задна го няма за какъв съединител говорим ? А и написах в началото колегата как най лесно може да разбере като вдигне капака и с един лост ли щанга ли разклати двигателя . Има ли ход напред към бронята и назад то тампон е заминал или там нещо по захващането на двигателя. Патил съм го и за това го казвам.
Коментар
-
коцев написа:Момчета , само помислете че ако е съединител то няма значение дали на първа или на задна потегля все трябва да има това тресене. Щом на задна го няма за какъв съединител говорим ? А и написах в началото колегата как най лесно може да разбере като вдигне капака и с един лост ли щанга ли разклати двигателя . Има ли ход напред към бронята и назад то тампон е заминал или там нещо по захващането на двигателя. Патил съм го и за това го казвам.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:коцев написа:Момчета , само помислете че ако е съединител то няма значение дали на първа или на задна потегля все трябва да има това тресене. Щом на задна го няма за какъв съединител говорим ? А и написах в началото колегата как най лесно може да разбере като вдигне капака и с един лост ли щанга ли разклати двигателя . Има ли ход напред към бронята и назад то тампон е заминал или там нещо по захващането на двигателя. Патил съм го и за това го казвам.
Коментар
-
Усещаш ли, че мотора ти се поклаща доста при връщане на газ-та (моторна спирачка) особено на ниска предавка-примерно лоста на скоростите мърда като жив :D ?Май, най-добре е да отидеш на сервиз-там ще ти погледнат хубаво тампоните по мотор и скорости-те в повечето случай се виждат добре като са заминали и ако няма видими проблеми с тях ще прецените за съединителя.А това с ’твърдия педал’ на съединителя си е доста относително нещо-едното ми пунто ЖТД, което много рядко карам (с него си съжителства приятелката ми всекидневно :D ), съединителя му беше в отвратително състояние (на лагера му остваше още малко и щеше да си направи отвор в притискателя и маховика след това :D ), педала за мен дето съм 95 кила и як у краката беше адски твърд, а за нея дето е 40 кила си бил нормален :D Така иначе със залози в проценти, че е еди кво си или еди що си има и вариант да подмениш нещо дето не е за смяна и проблема ти да си остане.Принципно лагера на съединителя ако ти се потроши, ’малко’ :D ще ти е трудно да сменяш предавки-ако покрай счупването му не си заминат и други части от съдинителя и маховика.
Коментар
-
biser_as написа:Усещаш ли, че мотора ти се поклаща доста при връщане на газ-та (моторна спирачка) особено на ниска предавка-примерно лоста на скоростите мърда като жив :D ?Май, най-добре е да отидеш на сервиз-там ще ти погледнат хубаво тампоните по мотор и скорости-те в повечето случай се виждат добре като са заминали и ако няма видими проблеми с тях ще прецените за съединителя.А това с ’твърдия педал’ на съединителя си е доста относително нещо-едното ми пунто ЖТД, което много рядко карам (с него си съжителства приятелката ми всекидневно :D ), съединителя му беше в отвратително състояние (на лагера му остваше още малко и щеше да си направи отвор в притискателя и маховика след това :D ), педала за мен дето съм 95 кила и як у краката беше адски твърд, а за нея дето е 40 кила си бил нормален :D Така иначе със залози в проценти, че е еди кво си или еди що си има и вариант да подмениш нещо дето не е за смяна и проблема ти да си остане.Принципно лагера на съединителя ако ти се потроши, ’малко’ :D ще ти е трудно да сменяш предавки-ако покрай счупването му не си заминат и други части от съдинителя и маховика.
Коментар
-
Проблемът е открит. Пружинките на съединителя са. Ще си карам засега така, днес пък нещо му стана следобед и спря да тресе, квото такова. Като събера пари ще го сменя съединителя, би трябвало да има още много хляб в него, ако може да се вярва а километража е на 99 хиляди км. Като е на скорост колата и я разклатиш, се чува едно почукване откъм съединителя.
Коментар
-
коцев написа:Проблемът е открит. Пружинките на съединителя са
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар