Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Маркуч на хидравликата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Маркуч на хидравликата

Спука се маркуча на хидравликата. Оказа се, че еднометровият маркуч струва 300 лева Някой знае ли читави майстори, които правят такива неща. Намерил съм едни до Мото Пфое, сменяли маркуча с някакъв техен, правили го, но нямам представа кое как. А и за тези майстори не знам нищо. Утре ще видя и какви пари ще е тази услуга.Става дума за София.

здравей

провери в някоя морга ако не ти се дават пари за тоя маркуч и за майстори ако не ти се дават сащо пари.
    kara fiat marea wikend

Коментар

Re: Маркуч на хидравликата

cheruna написа:
      Спука се маркуча на хидравликата. Оказа се, че еднометровият маркуч струва 300 лева Някой знае ли читави майстори, които правят такива неща. Намерил съм едни до Мото Пфое, сменяли маркуча с някакъв техен, правили го, но нямам представа кое как. А и за тези майстори не знам нищо. Утре ще видя и какви пари ще е тази услуга.Става дума за София.
      Здравей Колега,Няма да е лошо да споменеш повече подробности за автомобила - модел, година, двигател...Също така на мен ми се вижда зор да се спука тоя маркуч- дали няма и някакъв друг проблем по сервото, та са ти казали 300 лв за ремонт...
      Brava 1.6 EL, '98
      182A4

Коментар

Re: Маркуч на хидравликата

roro написа:
        cheruna написа:
        Здравей Колега,Няма да е лошо да споменеш повече подробности за автомобила - модел, година, двигател...Също така на мен ми се вижда зор да се спука тоя маркуч- дали няма и някакъв друг проблем по сервото, та са ти казали 300 лв за ремонт...
        Колата не е Фиат, а Форд Ескорт. А 300 лева струва маркучът, отделно труд. Има го само в Мото Пфое. Но и от други места разбрах, че това са скъпи маркучи, специални били. Един познат е имал същия птоблем, но на АУДИ и е оправил работата срещу 50 лв при някакви майстори. Но това е било в Бургас. Аз не знам какви са цените на фиатовите маркучи на хидравликата, но надали има разлика.Разбира се приемам и предложения за майстори, които се занимават с такива неща. ще питам тях какво мислят по въпроа. Но не ми се ходи на пъпвото място, предпочитам препоръчано такова.

Коментар

Маркуч на хидравликата

Привет !Един мой приятел от Разград с Пасат’89 имаше страхотни проблеми с хидравликата .Вдигна се и отиде в София при някакви преподаватели от Техническият Университет .Изключително доволен е от тяхната намеса.Свършили му всичко за нула време и евтино.Отправил съм му запитване за координати.Ще ги пратя като ги получа.
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Маркуч на хидравликата

Колега , координатите са загубени , но тия господа работят в работилница на гърба на ВМЕИ в ДЪРВЕНИЦА .Смятам , че с повече питане ще ги откриеш.Засега повече не мога да помогна.Успех.
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

при сички положения от морга ще ти легне най-тънко,даже ако си пойграеш да го смениш сам ще е без пари
              alfa romeo 145 1.3 boxer-моята гордост
              fiat bravo TD100-печката на брата

Коментар

marian2784 написа:
                при сички положения от морга ще ти легне най-тънко,даже ако си пойграеш да го смениш сам ще е без пари
                може да мина утре през някоя морга. но каква гаранция, че ще е читав....ако сменят маркуча за 50-ина лева и дадат някаква гаранция, ще се радвам. ще видя утре какво ще ме лъжат...явно на фиатите не се пукат тия маркучи и няма патили :D

Коментар

cheruna написа:
                  marian2784 написа:
                  може да мина утре през някоя морга. но каква гаранция, че ще е читав....ако сменят маркуча за 50-ина лева и дадат някаква гаранция, ще се радвам. ще видя утре какво ще ме лъжат...явно на фиатите не се пукат тия маркучи и няма патили :D
                  няма сервиз който да ти свърши работа евтино бързо И С гаранция...незнам какви толкова маркучи има тази хидравлика на форд...освен ако не са някаква секретна разработка на НАСА съм 100% убеден, че маркуч от моргата ще ти свърши работа като си го огледаш и спазариш на добра цена и монтираш сам ще останеш доволен от крайния резултат
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                  X